Navnenyt : Dagrofa Foodservice får ny marketingdirektør

Læs også: Juniorprojtleder til Viegand Maagøe

Asger Rothenborg tiltræder den 1. november som ny salgs- og marketingdirektør i Dagrofa Foodservice, der servicerer hoteller, kantiner og lokale restauranter. Han får ansvar for bl.a. marketing, salg til lokale kunder, salg til storkunder og virksomhedens kundecenter.

Asger Rothenborg kommer senest fra en position som market director North Europe for forretningsområdet H&W Consumer Products hos Kind International, der er ejet af Mars. Her har han bl.a. arbejdet med vækststrategier og været en del af internationale ledelsesteams. I perioden 2017-2023 var han managing director for Nepresso Professionel i Danmark.

Asger Rothenborg

Juniorprojektleder til Viegand Maagøe

Attila Sulyok er ansat som juniorprojektleder i Viegand Maagøes industri-team. Her kommer han til at arbejde med bl.a. kortlægning af virksomheders energíforbrug, feasibilty-studier og udvikling og installering af køle- og varmepumpeanlæg.

Ungarske Attila Sulyok har uddannet sig på DTU som cand.scient. i bæredygtig energi. Hans faglige kernekompetencer er energikortlægning og energioptimering ved hjælp af termodynamikken og optimering og modellering af termisk energilagring.

Attila Sulyok