Navnenyt: Dansk Design Center henter CEO hos Designit

Læs også: Prrojektleder inden for bæredygtig forretningsudvikling til VIegand Maagøe, projektleder til Discus Communications, der også udnævner kommunikationsrådgiver, ny direktør til KommPress og ny communications leader til Schneider Electric.

Viegand Maagøe ansætter senior projektleder med speciale i bæredygtig forretningsudvikling

Michelle Bøgh Thalund er ansat i konsulentvirksomheden Viegand Maagøe, hvor hun skal rådgive danske og internationale virksomheder om ESG og grøn omstilling med fokus på bl.a. klimastrategier, rapporteringsstandarder, due diligence og forretningsudvikling.

Hun har mere end 8 års erfaring fra advokatbranchen, og hun skifter fra Poul Schmith/Kammeradvokaten efter 3 år, hvor hun også har beskæftiget sig med grøn omstilling og ESG-rapportering.

Michelle Bøgh Thalund har en PBA i International Sales & Marketing.    

Michelle Bøgh Thalund

Projektleder til Discus Communications

Simone Peyk Millgaard er ansat som projektleder i Discus Communications. Her bliver hun ansvarlig for at planlægge og udføre kommunikationskampagner, stå for presseindsatser, udarbejde pressematerialer, koordinere influencer marketingkampagner og sikre, at alle kampagneelementer for kunderne kører gnidningsfrit.

Simone Peyk Millgaard kommer fra PressConnect, hvor hun var PR og kommunikationsassisten og har haft en lignende stilling hos it- konsulentvirksomheden Itera.

Simone Peyk Millgaard er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet.

Simone Peyk Millgaard

Udnævnelse hos Discus Communications

Amalie Ayoe Sørensen er udnævnt til kommunikationsrådgiver i Discus Communications. Hun får ansvar for at lede arbejdet for en række af bureauets kunder inden for livsstil og forbrugerelektronik, hvilket omfatter en bred vifte af marketing- og kommunikationsdiscipliner.

Amalie Ayoe Sørensen har været hos Discus Communications siden 2020, først som praktikant og herefter som studentermedhjælper. Siden 2021 har hun arbejdet som projektleder med fokus på medierelationer og influencer marketing for bureauets B2C tech-kunder.

Amalie Ayoe Sørensen er uddannet cand.comm. i strategisk kommunikation og digitale medier fra Roskilde Universitet.

Amalie Ayoe Sørensen

Schneider Electric henter communications leader fra sit bureau

Schneider Electric har hentet deres nye communications leader for Danmark hos sit faste pr-bureau gennem mange år, Morsing. Det drejer sig om Maria Kappel Carpenter, der hos Morsing var seniorrådgiver og kundechef med ansvar for Schneider Electrics presseaktiviteter i Danmark.

Hos Schneider Electric får hun det overordnede ansvar for den interne og eksterne kommunikation – både på det samlede strategiske plan og for de enkelte forretningsområder i Danmark.

Med mere end 16 års erfaring fra pr- og kommunikationsbranchen på bureau- og virksomhedssiden i virksomheder som bl.a. TestHuset.dk, WeBrick, Harbinger Public Relations og Hill + Knowlton Strategies, kommer Maria Kappel Carpenter med et bredt kendskab til den kommunikative værktøjskasse.

Maria Kappel Carpenter er cand.mag. i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet.

Maria Kappel Carpenter

Ny direktør for public affairs hos KommPress

Kommunikations- og PR-bureauet KommPress ansætter fra nytår Cathrine Valter Reinert som direktør for public affairs.

Cathrine Valter Reinert kender i forvejen bureauet, da hun siden april i år har været medlem af bestyrelsen, hvor hun selv har været med til at lægge strategien for public affairs-området i bureauet.

Cathrine Valter Reinert kommer fra en stilling som kommunikations- og public affairs-rådgiver hos UdviklingsRåd Sønderjylland og har tidligere været selvstændig kommunikationskonsulent, ligesom hun har arbejdet på TV 2 og hos Kolding Kommune.

Cathrine Valter Reinert

Fra Designit til Dansk Design Center

Martin Delfer stopper hos Designit efter knap 20 år, senest som europæisk chef for client services. Han skal være ny CEO i Dansk Design Center. Her får han til opgave, at styrke Dansk Design Center yderligere i at vise, hvordan designtænkning tilfører værdi som metode til at skabe forandring og gennemslagskraft. Samtidig skal han sikre et større fokus på at hjælpe danske små og mellemstore virksomheder og organisationer i at skabe bæredygtig vækst og innovation gennem designløsninger.

Martin Delfer var fra 2010 til 2019 medlem af bestyrelsen for Dansk Design Center. Desuden var han formand for bestyrelsen i Design Denmark fra 2009 til 2018.

Martin Delfer. Foto: Anne Ravnholt Juelsen