Navnenyt: VisitDenmark får ny CMO

Læs også: Kompas Kommunikation har ansat ni medarbejdere, Pong ansætter senior project manager, Viegand Maagøe ansætter seniorrådgiver, to medarbejdere til Duckwise, associeret rådgiver til Operate og senior kreativ strateg til Buzzanova.

VisitDenmark har ansat Line Nøhr Kobzili som ny CMO fra den 2. januar 2024, hvor hun bliver leder for Strategisk Marketing. Hun kommer fra Tivoli hvor hun senest har haft stillingen som marketing director. Før Tivoli, var hun country manager for Maria Casino. Tidligere har hun været nordic marketing manager for Moët Hennessy og hun har også en bureaubaggrund fra det tidligere Charlie Tango, ADtomic, og Kunde & Co.

Line Nøhr Kobzili

Pong ansætter senior project manager

Reklamebureauet Pong har ansat Hanne Karina Madsen som senior project manager. Hun kommer fra Liquidminds, hvor hun var brand advisor. Før det har hun arbejdet hos Advance i godt ti år samt hos bl.a. JWT og Young & Rubicam.

Hanne Karina Madsen har taget Hybrid-uddannelsen på KEA.

Hanne Karina Madsen

Kompas Kommunikation har ansat ni medarbejdere

Kompas Kommunikation har de seneste måneder ansat otte seniorprofiler, hvoraf tre kommer med i ledelsen, og en grafisk designer. Især et styrket fokus på healthcare-området er baggrund for de mange ansættelser. Her er de nye medarbejdere:

Alex Sabour er ansat creative director, hvor han skal inddrage anvendelsen af Ai-værktøjer i det kreative arbejde på bureauet. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Anthill Agency og har tidligere arbejdet hos Valtech. Desuden har han tidligere stiftet det kreative bureau Gorilla.

Alex Sabour er uddannet kaospilot.

Henrik Hjælmhof er ansat som director of client services, hvor han skal fokusere på en fortsat udvikling af kundetilfredsheden Han har været selvstændig de seneste knap fire år som kommunikationskonsulent. Før det var han bl.a. hos Republica, Anthill Agency og en længere årrække hos Ogilvy.

Henrik Hjælmhof er cand.merc. i afsætning fra CBS.

Tina Lund er ansat i en stilling som team lead & senior projektleder. Hun skal bl.a. sikre, at bureauets specialistkompetencer bliver sat rigtigt i spil.

Hun kommer senest fra McCann Health, hvor hun var delivery director. Desuden har hun bl.a. arbejdet hos Ogilvy Healthworld, ADtomic, Wunderman og Kunde & Co.

Tina Lund har en uddannelse som international marketing economist fra International Business Academy i Herning.

Både Alex Sabour, Henrik Hjælmhof og Tina Lund træder samtidig ind i ledelsen på bureauet.

Marion Line Rames er ansat som senior medical writer. Hendes opgave er at sikre høj medicinsk faglighed, der efterlever de medicinske regler. Hun kommer fra Baxter International, hvor hun var senior regulatory affairs specialist, og har tidligere også været ansat hos bl.a. Dansk Lægemiddel Information og Novo Nordisk.

Marion LIne Rames er uddannet farmaceut.

Oscar Schmitto er ansat som digital strateg med et overordnet mål om at fremme og udvikle digitale sundhedsløsninger. Han kommer fra en stilling som marketing specialist hos det digitale bureau Dawn Health og har bl.a. også arbejdet på det kreative bureau Point of You.

Oscar Schmitto er uddannet i kunsthistorie og visuel kultur fra Københavns Universitet.

Anne Høybye Damgaard er ansat som senior kommunikationsrådgiver med ansvar for at styrke den strategiske rådgivning indenfor især Healthcare. Hun kommer senest fra et job som kommunikationsrådgiver i Styrelsen for Patientsikkerhed og har før det været en længere årrække hos Mannov som chefkonsulent for Pharma & Market Access. Desuden har hun bl.a. været ansat hos GlaxoSmithKline og Cohn & Wolfe.

Anne Høybye Damgaard er cand.mag. i kommunikation fra Københavns Universitet.

Mike F. Præstbrogaard er ansat som senior web developer med erfaring inden for webdesign, grafisk design og wireframing. Han har været selvstændig konsulent i mange år, og har tidligere været lead frontend developer hos Telia.

Mike F. Præstbrogaard er uddannet mediegrafiker fra Københavns Tekniske Skole.

Lea Lydom Brøndsted er ansat som senior designer. Hun har senest været freelance grafisk designer og før det var hun ansat i en årrække hos Kunde & Co. i tilsvarende stilling.

Lea Lydom Brøndsted er bachelor i grafisk design fra Skolen for Visuel Kommunikation samt bachelor i spansk og kommunikation fra Aarhus Universitet.

Bahiraha Pushparajah er anst som grafisk designer. Hun har de seneste år arbejdet freelance som grafisk designerr, bl.a. for TV 2 og reklamebureauet Boye & Spellerberg.

Bahiraha Pushparajah har en AP Degreee i marketing management fra Erhvervsakademi MidtVest, en professionsbachelor i visual kommunikation fra Skolen for Visuel Kommunikation samt en uddannelse fra Reklamelinjen.

Kompas Kommunikations nye medarbejdere

Viegand Maagøe udvider digitalt team med seniorrådgiver

Jorge Rodríguez Fernández er tiltrådt som digital seniorrådgiver i konsulentvirksomheden Viegand Maagøe, hvor han skal være med til at udvikle nye projekter og kundeløsninger.

Han har mere end 10 års erfaring med digitalt udviklingsarbejde og at integrere den grønne omstilling i digitale løsninger fra et job som project manager i Balidea i Spanien.

I Viegand Maagøe kommer han til at fokusere på scoping af projekter, test og ledelse af udviklingsteam.

Jorge Rodríguez Fernández bor i Spanien, hvor han også arbejder fra, og han har en kandidatgrad i Engineering and Computer Management fra universitetet i Vigo.  

Jorge Rodríguez Fernández

To nye medarbejdere hos Duckwise

Duckwise ansatte tidligere på året Bjarke Wrang som senior product designer. Han kom fra en tilsvarende stilling hos Little Studio. Han har erfaring med spilindustrien, digitale produkter og som konsulent hos bl.a. Kiloo, Cadesign og IT Minds.

Bjarke Wrang

Desuden er Jon Bojsen Cetti belvet ansat som strategy lead. Han har bl.a. været ansat som strategic design director & team lead hos Manyone samt som client director i en længere årrække hos Advice.

Jon Bojsen Cetti har en M.A. i Information Science fra Aarhus Universitet.

Jon Bojsen Cetti

Associeret rådgiver til Operate

Asbjørn Kristensen Høgsbro er blevet associeret rådgiver i Operate. Han skal bidrage til forandringsprojekter, ved at få kunderne med til at udvikle nye modeller og værktøjer både i forhold
forandringsfællesskaber og i forhold til at tænke strategi i samspil frem for modspil med andre aktører.

Konkret kommer Asbjørn Kristensen Høgsbrog til at fokusere på forandringer inden for fonde, uddannelses- og forskningsinstitutioner samt medlemsorganisationer.

Han flytter ind hos Operate med sin nyopstartede rådgivningsvirksomhed, Mutual. Bag sig har han
tidligere ansættelser hos Slots- og Kulturstyrelsen, Implement Consulting Group og senest Bikubenfonden, hvor han har haft ansvar for at formulere strategi for og starte udviklingen af Thoravej 29, et community af ambitiøse aktører på primært social- og kunstområderne.

Asbjørn Kristensen Høgsbro

Senior kreativ strateg til Buzzanova

Alexander Lembourn er ansat hos Buzzanova som senior creative strategist. Han skal være med til at udvikle strategier og content for virksomhedens social media kunder,samt være ansvarlig for paid social teamet.

Han kommer senest fra OTW Denmark, hvor han var ansvarlig for bureauets social media-afdeling. Tidligere har han bl.a .været partner på reklamebureauet Helicon Valley samt ansat på Gonzo Media.

Alexander Lembourn har en bachelor i journalistik fra DMJX.

Alexander Lembourn