Navnenyt: Managing director til Pentia

Læs også: CCO til Nordlid, kreativ direktør til Gorm x Envision, teknologichef til Spring/Summer, motion designer til 29x, instruktør til Bacon, tre nye medarbejdere til Brandhouse samt 10 års jubilæum hos IIH Nordic.

Managing director til Pentia

Rikke Clausen tiltræder en stilling som managing director i Pentia Shift – det digitale konsulenthus’ enhed for strategisk rådgivning og forretningsudvikling. Her bliver hendes ansvar at drive forretningsområdet fremad og positionere Pentia som en stærk samarbejdspartner inden for strategi og digital transformation.

Rikke Clausen kommer senest fra en direktørstilling i en health tech-startup samt en stilling i PFA, hvor hun har arbejdet med digital transformation på sundhedsområdet. Hun har tidligere siddet i flere bestyrelser samt jurygrupper og været bl.a. partner og director i Magnetix (nu Merkle).

Rikke Clausen

CCO til Nordlid

Benjamin Marc Sårde er ansat som kommerciel chef hos Nordlid. Han kommer fra Atcore, hvor han har været i en længere årrække, senest som CEO. Tidligere har Benjamin Marc Sårde bl.a. arbejdet hos Creuna i godt seks år.

Kreativ direktør til Gorm x Envision

Janus Jauch er ansat som kreativ direktør hos Gorm x Envision. Han kommer fra Sunrise, hvor han i knap ti år har været kreativ direktør og partner. Han kommer til at dele rollen som kreativ direktør med Tobias Lykke Aggergaard.

Janus Jauch

Teknologi-chef til Spring/Summer 

Jesper Reck-Jensen er tiltrådt i en nyoprettet stilling som head of technology hos det digitale designbureau Spring/Summer. Samtidig indgår han i ledelsen, som desuden udgøres af Mia Bay-Thomsen Von Scholten, Niels Handberg og Pelle Martin. 

Jesper Reck-Jensen har arbejdet en længere årrække hos Advice som chief developer. De seneste knap to år har det været hos Advices bureau Forte Advice i samme stilling. 

Jesper Reck-Jensen

Motion designer til 29x

Lennike Sundström er blevet ansat som motion designer hos 29×. Her skal hun være med til at styrke positionen på 3D og motion design. Lennike Sundström kommer fra en deltidsstilling hos Netcompany og deltidsfreelance (Polykrom), hvor et af de seneste projekter netop er shortlistet til en Creative Circle Award.   

Lennike Sundström

Norsk instruktør til Bacon

Den norske instruktør Rikke Gregersen, der både laver fiktion og reklamefilm bliver tilknyttet Bacon. Udover de to kortfilm De Hensynsløse og De Berørte, har lavet kommercielt arbejde for kunder som Samsung, Røde Kors og Zalando.

Rikke Gregersen

Tre nye medarbejdere til Brandhouse

Torbjørn Ager er ansat som creative manager og senior art director hos Brandhouse. Han kommer fra Republica, hvor han har arbejdet en længere årrække.

Torbjørn Ager

Tina Bang er ikke helt ny hos Brandhouse, da hun har været freelance på bureauet i en længere årrække som projektleder. Nu bliver hun fastansat som senior account manager. Tina Bang har tidligere arbejdet hos bl.a. DDB Copenhagen, Bocca og Advance.

Tina Bang

Anna Just Melson er ansat som lead  graphic designer hos Brandhouses designbureau Bessermachen. Hun har været selvstændig samt arbejdet hos bl.a. Everland og DDB.

Anna Just Melson

10 års jubilæum hos IIH Nordic

Christian Doeleman-Lassen har det seneste årti været at finde hos det københavnske databureau IIH Nordic.

Christian Doeleman-Lassen er uddannet økonom men valgte at forfølge sin passion for søgemaskineoptimering og digital markedsføring, og det ledte ham for ti år siden til en stilling som senior SEO-specialist hos IIH Nordic. På få år avancerede han til henh. head of SEO og director of digital marketing strategy. I dag er han CCO.

Ved siden af sit arbejde i IIH Nordic, sidder Christian Doeleman-Lassen i advisory board for Danmarks nationalleksikon Lex.dk, og holder oplæg om alt fra SEO til AI på forskellige konferencer.

Christian Doeleman-Lassen. Foto: muusfoto