Navnenyt: Marketingprofil indtræder i Telia Danmarks direktion

Læs også: Annoncørplatform ansætter tidl. Google-profil. Kommunikationsrådgiver til Fuse Communication. Projektchef til Gammelbys. Ulveman & Børsting ansætter to rådgivere og Venstres partisekretær. Forfremmelser hos Primetime. Projektleder til Vertica.

Annoncørplatform ansætter tidl. Google-profil

Christine Liv Nielsen bliver ansat som head of business development manager hos Trusted Web, der er en ny selvbetjeningsløsning til danske annoncører. Bag platformen står Berlingske Medias belgiske ejer, DPG Media og Concept X.

Christine Liv Nielsen kommer fra Google, hvor hun har været ansat i 12 år senest som platform partner manager. Tidligere har hun bl.a. arbejdet hos Politiken.

Christine Liv Nielsen starter 1. september 2024.

Christine Liv Nielsen

Kommunikationsrådgiver til Fuse Communication

Camilla Lærke er ansat som senior kommunikationsrådgiver hos Fuse Communication. Hun har tidligere arbejdet som kommunikationskonsulent hos Kost og Ernæringsforbundet og som selvstændig hos Flow Kommunikation. Camilla er ekspert i rådgivning og eksekvering af kommunikations- og designopgaver, og hun har en bred viden inden for bæredygtighed, mad og livsstil, trends, og medlemsorganisationer.

Camilla Lærke

Marketingprofil indtræder i Telia Danmarks direktion

Eva Lundgren indtræder i en nyoprettet stilling som director of brand, marketing & e-commerce i Telia Danmarks direktion. Hun har stået i spidsen for Telia Danmarks samlede marketingindsats siden juli 2022, hvor hun har haft fokus på at styrke Telia Danmarks position på privat- og erhvervsområdet samt relanceringen af Call me.

En af Eva Lundgrens opgaver bliver at rebrande Norlys Mobil samt den fortsatte styrkelse og positionering af Call me.

Eva Lundgren har 22 års erfaring med marketing fra roller som bl.a. group marketing director i Bellagroup, head of marketing effectiveness, planning & creative brand development i Thomas Cook Northern Europe samt head of brand & marketing i Spies.

Eva Lundgren

Projektchef til Gammelbys

Irene Rasmussen er ansat som projektchef hos Gammelbys, hvor hun skal stå i spidsen for overordnet projektstyring og ressourceplanlægning, være ansvarlig for at udvikle og implementere kampagner og arbejde med branding og intern marketing. 

Hun har tidligere arbejdet med kommunikation og marketing hos Silvan og Bauhaus og kommer senest fra en stilling som marketingansvarlig hos NRGI Elcon.

Irene Rasmussen

Ulveman & Børsting henter Venstres partisekretær ind i partnerkredsen samt ansætter to rådgivere

Christian Hüttemeier, der er partisekretær hos Venstre, tiltræder den 1. september i kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting, hvor han indtræder i både partnerkredsen og ledelsen af bureauet.

Tidligere har Christian Hüttemeier været kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer samt særlig rådgiver for daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Han har desuden været pressechef i Venstre samt politisk reporter hos Jyllands-Posten og Politiken.

Ulveman & Børsting har desuden ansat Kirsten Palmer som rådgiver. Hun kommer fra et job som pressechef i Miljøministeriet, og hun har også arbejdet som presseansvarlig i Gigtforeningen og redaktør på DR og vært på TV 2.

Kirsten Palmer

Yderligere er Rasmus Bragh Schulz ansat pr. 1. september som konsulent. Han er hentet fra Berlingskes politiske redaktion, hvor han senest har været politisk journalist. Han har desuden en fortid hos TV 2.

Rasmus Bragh Schulz

Forfremmelser hos Primetime

Kommunikationsbureauet Primetime ændrer organisationen. Julie Mølgaard Thaysen bliver ny COO og Alexander Grandt Petersen bliver ny director for public affairs & insights.

Julie Mølgaard Thaysen har været hos Primetime siden 2017 og har været en del af ledelsen siden 2021. Tidligere har hun bl.a. arbejdet som politisk konsulent i Dansk Erhverv og for Socialdemokratiet på Christiansborg. Indtil sin udnævnelse har hun været leder af Primetimes public affairs & strategy-afdeling, der i de senere år har oplevet vækst inden for især energi, byudvikling, pharma og finans. Hun vil fortsat rådgive kunder ved siden af sin nye rolle.

Alexander Grandt Petersen, der forfremmes til director for public affairs & insights har hidtil været senior advisor. Han har en fortid som formand for DSU – Danmarks Socialdemokratiske Ungdom og har i en periode været medlem af Folketinget for Socialdemokratiet. Før sin ansættelse i Primetime var Alexander Grandt Petersen vicedirektør i tænketanken Cevea.

Julie Mølgaard Thaysen og Alexander Grandt Petersen

Projektleder til Vertica

Maria Nørgaard Laursen er ansat som IT projektleder hos Vertica. Hun kommer fra Louis Poulsen, hvor hun var digital projektleder.

Maria Nørgaard Laursen har en professionsbachelor i e-handel samt er markedsføringsøkonom. Begge uddannelser fra Copenhagen Business Academy.

Maria Nørgaard Laursen