Navnenyt: Ny direktør for e-commerce hos Ilva

Læs også: Kommunikationsrådgiver til Perfekta PR og marketing manager til DEAS.

DEAS opretter marketing manager-stilling

DEAS ansætter Maria Rossen i en nyoprettet stilling som marketing manager. Hun kommer fra Dagbladet Børsen, hvor hun har ledet avisens in-house bureau, der specialiserer sig i native advertising. Tidligere har hun arbejdet hos bl.a. Viaplay Group og Warner Bros. Discovery.

Maria Rossen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet.

Maria Rossen

Kommunikationsrådgiver til Perfekta PR

Katrine Zachariassen er ny kommunikationsrådgiver hos Perfekta PR. Som kommunikationsrådgiver skal hun bidrage til at udvikle bureauets portefølje af kunder.

Det er ikke første gang, hun stifter bekendtskab med bureauet. I 2017 startede Katrine selvsamme sted som juniorrådgiver og blev efter kortere tids ansættelse forfremmet til kommunikationsrådgiver.

Efter fire år på pinden valgte hun dog at søge nye græsgange i form af rollen som presseansvarlig i alarmselskabet Verisure, hvor hun i 2021 stoppede og gik på barsel.

Katrine Zachariassen er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet.

Katrine Zachariassen

Ny direktør for e-commerce hos Ilva

Lisbet Ritter er ansat som E-commerce director hos Ilva. Her skal hun optimere den digitale tilstedeværelse for Ilva, som i fremtiden voæ have et stærkt fokus på at vækste omsætningen online og fastholde sin markedsposition.  

Lisbet Ritter kommer fra en stilling som E-commerce director i Sinful Group. Tidligere har hun arbejdet for Bestseller E-commerce, hvor hun supporterede virksomhedens digitale teams på tværs af Bestsellers brands. Efter Bestseller var hun tre år hos Jysk, hvor hun arbejdede i E-Business teamet.

Lisbet Ritter