Navnenyt: Ny marketingchef til PFA

Læs også: Danish Crown får ny marketingdirektør, marketing manager til Searchmind, associate creative director til CO/Plus, kommerciel direktør til Republica, kommunikationschef til Tivoli, bestyrelsesformand til Vulkan og nye medarbejdere til Magna Danmark, Advice, Kubbco, Pentia, BIBS, Arbejdernes Landsbank, Shape og Epicent.

To nye til Magna Danmark
Amalie Søgaard Olsen og Charlotte Kirketerp-Møller
er ansat hos Magna Danmark under Mediabrands. Her har de fået stillingerne hhv. cross media planner og media manager & print specialist. Amalie Søgaard Olsen skal i sin nye stilling rådgive om brugen af forskellige mediegrupper. Hun kommer fra en stilling som media og print specialist hos Dentsu Aegis Network Denmark. Tidligere har hun også være selvstændig kommunikationskonsulent og siddet i samme stilling for Team Copenhagen.

Amalie Søgaard Olsen er uddannet kandidat i kommunikation og dansk fra Roskilde Universitet.

Retur til Advice
Marianne Elkjær
er blevet ansat som director for data & martech hos Advice. Her skal hun bringe data og marketingteknologier i spil, for at skabe bæredygtig kommunikation med mindre støj og mere relevans i de personlige og digitale kanaler. Marianne Elkjær kommer fra en stilling som strategic design director and head of team hos Manyone.

Tidligere har hun arbejdet hos Advice, hvor hun arbejdede både som senior advisor og client director.

Marianne Elkjær er uddannet kandidat i medievidenskab.

Chief strategy officer til Kubbco
David Juul Ledstrup
er blevet ansat som chief strategy officer hos Kubbco. Her skal han medvirke til at få Klubbco til at vækste mere og samtidig styrke deres social-media tilbud til kunderne. David Juul Ledstrup kommer fra en tid som selvstændig og som creative strategy director hos Marvelous Nordic.

Tidligere har David Juul Ledstrup også været creative strategy director & head of social hos Mediabrands Danmark, samt seniorkonsulent hos Bigum&Co.

Marketing automation specialist til Pentia
Nikolaj Freundlich Ølholm
er ny marketing automation specialist hos Pentia. I denne stilling skal han medvirke til at automatisere komplekse salg- og marketingindsatser. Nikolaj Freundlich Ølholm kommer fra en stilling som digital konsulent hos ZenMedia.

Nikolaj Freundlich Ølholm er uddannet diplomingeniør fra Aarhus Universitet.

Bestyrelsesformand til Vulkan
Søren Schriver
er ny bestyrelsesformand hos Vulkan. Her skal han være med til at opfylde Vulkans målsætning om at blive Danmarks mest attraktive brandudviklingsbureau for ejerledede SMV’er.

Søren Schriver kommer med en lang karriere fra det private erhvervsliv, hvor han blandt andet var CEO i Hummel i 24 år. Derudover har han besat en række bestyrelsesposter i flere virksomheder.

Ny marketingchef til PFA
Britt Abildgaard
er ansat som marketingchef hos PFA. Her skal hun skabe flere gode kundeoplevelser, og arbejde med investeringer i bæredygtige virksomheder. Abildgaard kommer fra en stilling som head of EU marketing strategy, commercial marketing and sales EU for ABN AMRO Private Banking. Tidligere har hun også arbejdet for Danske Bank i diverse marketingstillinger i sammenlagt næsten 10 år.

Kommunikationschef til Tivoli
Marie Scott Poulsen
er ansat som ny kommunikationschef hos Tivoli. I denne stilling skal hun være med til at styrke Tivolis brand og image. Hun kommer fra en stilling som uddelingschef hos KFI Erhvervsdrivende Fond.

Tidligere har hun arbejdet som head of community communication & corporate brand hos Copenhagen Airports.

Associate creative director til CO/Plus
Christoffer Roe-Jacobsen
vender tilbage til CO/Plus i stillingen som associate creative director. Christoffer Roe-Jacobsen var tidligere i CO/Plus fra 2013-2019, hvor han arbejdede med diverse projekter rundt omkring i verden, og var med til at skabe design projekter og nye marketing koncepter for kunder.

Han kommer fra en stilling som associate creative director hos Sunrise.

Christoffer Roe-Jacobsen har en bachelorgrad i E-concect development fra Københavns Erhvervsakademi.

Forfremmelse i Searchmind
Line Bork Nielsen har fået en ny stilling hos Searchmind, da hun fremover skal være marketing manager. Det betyder, at hun forlader sin nu tidligere stilling hos Searchmind som marketing automation lead.

Line Bork Nielsen er uddannet markedsføringsøkonom fra Business Academy Aarhus og professionsbachelor i Communication & Media Strategy.

Fra Egmont til BIBS
Tanja Jessen
er blevet ansat som head of brand activation hos BIBS. Hun kommer fra Egmont, hvor hun har været i fem år. Her har hun besat stillingerne key account manager, international client and influencer manager samt stillingen som salgschef.

Tanja Jessen er uddannet kandidat i Corporate Communication fra Aarhus Universitet.

Head of digital & innovation til Arbejdernes Landsbank
Christian Holm Nielsen er blevet ansat som head of digital & innovation hos Arbejdernes Landsbank. Han kommer fra en stilling som digital pipeline management asia pacific fra HSBC, hvor Nielsen havde base i Hong Kong.

Tidligere har Christian Holm Nielsen en over ni år lang fortid hos Nordea.

Danish Crown får ny marketingdirektør
Jan Lyng Lauridsen
er blevet ansat som marketingdirektør hos Danish Crown. Han kommer fra en anden stilling i samme virksomhed, som direktør for corporate brand & leadership communication. I stillingen vil Jan Lyng Lauridsen, der har været i Danish Crown i fire et halvt år, blive en del af virksomhedens nyetablerede strategiske marketing-enhed.

Tidligere har han været kommunikationschef for SE Nordlys.

Nye kræfter til Shape
Shape har ansat:

  • Sofia Riis Graae som senior strategy & business sonsultant, hvor hun træder ind i deres commercial strategy team.
  • Lasse Bøgmose Hansen som communication manager.
  • Simon Binderup Støvring som tiltræder stillingen principal iOS engineer
  • Eugenio De Marco som talent acquisition manager
  • Selim Mouelhi som QA engineer

Sofia Riis Graae kommer fra Devoteam, hvor hun tidligere var lead management consultant. Sofia startede i Devoteam som juniorkonsulent og har rykket sig op ad stigen til konsulent og seniorkonsulent, og har ligeledes været fuldmægtig i Digitaliseringsstyrelsen i deres Center for Strategisk Ledelse og Kommunikation. Sofia Riis Graae er uddannet cand.IT fra IT-Universitetet i København.


Sofia Riis Graae

Lasse Bøgmose Hansen kommer med en baggrund fra Calldorado og Presidents Institute og senest fra en stilling som marketing coordinator i EasyTranslate. Lasse Bøgmose Hansen er uddannet kandidat i fransk og kommunikation fra Roskilde Universitet.


Lasse Bøgmose Hansen

Simon Binderup Støvring vender tilbage til Shape, efter at have tilbragt et år hos Lunar. Støvring har en kandidat i Software Engineering fra Aalborg Universitet


Simon Binderup Støvring

Eugenio De Marco kommer fra PepsiCo, hvor han besad samme stilling. Tidligere har han arbejdet som talent acquisition manager og projektleder hos EPAM Systems og UBS. Eugenio De Marco har en bachelor i Political Science og International Relations fra University of Salerno i Italien.


Eugenio Di Marco

Selim Mouelhi kommer til fra Binit Nearshore i Tunesien hvor han ligeledes var ansat som QA Engineer. Selim Mouelhi har en bachelor i fra Higher Institute of Informatics i Tunesien.


Selim Mouelhi

Kommerciel direktør til Republica
Republica har ansat Marie Ihlemann som kommerciel direktør i en nyoprettet stilling. Marie har tidligere været marketingchef hos Carl Hansen & Søn, Louis Poulsen, Stelton og Fritz Hansen. Som kommerciel direktør får Marie ansvaret for bureauets kontaktsektion og kommer dermed til at fokusere på at styrke den generelle leverance til kunderne.

Ansættelsen sker som et led i den fortsatte strategiske udvikling af Republica.


Marie Ihlemann

Epicent ansætter tre konsulenter
Simon Karsø
er ansat som PR-konsulent på Epicents kontor i Aarhus. Simon Karsø har en baggrund som kommunikationschef hos NRGi-koncernen og eBay Classifieds Denmark, der ejede DBA og Bilbasen.

I stillingen som PR-konsulent hos Epicent, skal Simon Karsø arbejde med et snævert fokus på kunderådgivning og eksekvering af pressekampagner for velkendte B2C- og B2B-brands og børsnoterede virksomheder.

Janni Kehlet er ansat som PR-konsulent på Epicents kontor i Aarhus. Janni Kehlet har arbejdet som tilrettelægger for flere tv-programmer og som journalist for Politikens lokalaviser.

Hos Epicent har hun fået ansvar for journalistik, mediekontakt og contentproduktion på et nyt, dedikeret team, som betjener større kædekunder, og leverer derudover generel rapportering og effektdokumentation til alle Epicents kunder.

Dennis Holdgaard er ansat som kontaktchef hos Epicent. I rollen skal han sætte fart på bureauets kundetilgang inden for alle segmenter, herunder kæder over hele Danmark.

Dennis Holdgaard har erfaring med salg af marketingløsninger fra nogle af landets største mediehuse, heriblandt Jysk Fynske Medier, JP/Politikens Hus og North Media.