Navnenyt: Partner fra PR-bureau bliver en del af Friday

Læs også: Forfremmelser til marketingdirektør hos Molslinjen, til VP Group Communications hso USTC samt kommunikationsrådgiver og juniorrådgiver til Viegand Maagøe.

Kommunikationsrådgiver og juniorrådgiver til Viegand Maagøe

Viegand Maagøe har ansat Henrik Schütt som kommunikations og MA-rådgiver i Kommunikation og Forandringsledelses-teamet hos Viegand Maagøe og Ida Rebecca Olsen som junior rådgiver i Digital-teamet.

Henrik Schütt får til opgave at udvikle kommunikations- og MA-løsninger, der gør modtageren nysgerrig på at gå i dybden med den viden og information, der formidles og engagere sig i de historier, der fortælles.

Henrik Schütt kommer fra Energistyrelsen og har tidligere arbejdet hos Gyldendal, Vice Media, TwentyThree, Wunderman Thompson og Accelerace.

Henrik Schütt

Ida Rebecca Olsen kommer som juniorrådgiver til at beskæftige sig med bl.a. opdatering af hjemmesider, opsætning af kampagneskabeloner og content-management.

Ida Rebecca Olsen blev uddannet som PBA i Digital konceptudvikling i januar 2023.

Ida Rebecca Olsen

Partner fra PR-bureau bliver en del af Friday

Tidligere direktør og partner i Harbinger Public Relations, Malene Jauer, er ansat som seniorrådgiver hos Friday. Hun skal bl.a. styrke Fridays arbejde med strategisk positionering og presse.

Hun har tidligere arbejdet en længere årrække hos H + K Strategies.

Malene Jauer har en Master i Cross Media Communications fra KUA.

Malene Jauer

Forfremmelse til VP for Group Communications hos USTC

Jonas Søndergård er forfremmet til vice president, Group Communications & Public Affairs hos USTC. Han kom til USTC i januar 2021 som head of communications. Tidligere har Jonas Søndergård arbejdet hos bl.a. Bunker Holding, Lego, Arla Foods og Legoland.

Jonas Søndergård

Forfremmelse til marketingdirektør hos Molslinjen

Birgitte Kold Ingwersen er fofremmet fra marketingchef til marketingdirektør hos Molslinjen, hvor hun har arbejdet siden 2019. Tidligere har hun været ansat hos bl.a. Indeks Retail (Bog & Idé, BOGHandleren og Legekæden), Stofa og TDC.

Birgitte Kold Ingsersen