Navnenyt: Senior kreativ til Kadaver

Konsulenthus ansætter leder til nyt subbrand, Cadesign form opretter ny director-stilling, ansvarlig for både Telenor og CBB, KlarPris opretter global marketing manager-stilling, grafiker til Digital Media, technology director til Impact Commerce.

Konsulenthus ansætter leder til nyt subbrand

Konsulenthuset Mindline har med et nyt forretningsben kaldet People Vibe, lanceret et nyt subbrand, der skal hjælpe HR-afdelinger med forskellige HR-ydelser. Til at stå i spidsen for dette, har man ansat Anders Ladegaard, som kommer med ti års erfaring med HR på konsulent-, chef- og direktionsniveau.

Anders Ladegaard kommer fra et job som HR Director hos Gehl og har desuden været global HR manager hos Fritz Hansen. Han er uddannet cand.merc. i finans og strategisk ledelse fra CBS.
 

Anders Ladegaard

Cadesign form opretter ny director-stilling

Cadesign form, som er specialist inden for 3D-visualiseringer og visuel kommunikation med kunder i Norden og Europa, har oprettet en stilling som brand & business development director.

Det bliver Kaare Nørregaard, der tiltræder stillingen og som dermed skal stå i spidsen for den kommercielle satsning. Han har været hos Cadesign form i godt tre år, senest som customer experience manager. Tidligere har han arbejdet hos Creuna og Dentsu.

Kaare Nørregaard har en master i marketing fra Aarhus Universitet.

Kaare Nørregaard

Nu ansvarlig for både Telenor og CBB

Jeppe Andersen er fået en ny stilling som head of media & performance marketing for både Telenor og CBB efter, at de to brands er slået sammen. Han har været ansat hos Telenor i knap fire år. Før det arbejdede han hos bl.a. Vizeum og OMD.

Jeppe Andersen er cand.merc. i marketing communication management fra CBS.

Senior kreativ til Kadaver

Daniel Stokke Meldrum Larsen er ansat som senior creative hos Kadaver. Han har de seneste år været freelance kreativ. Tidligere har han bl.a. arbejdet hos Femail Invest og TV 2.

Daniel Stokke Meldrum Larsen er uddannet i multimedia design & communication fra Copenhagen Business Academy og har gået på Reklamelinjens kreative linje.

Daniel Stokke Meldrum Larsen

KlarPris opretter global marketing manager-stilling

Efter påske starter Kim Øxenholt i en nyoprettet stilling som global marketing manager hos KlarPris A/S, som udvikler og udbyder indkøbssystemer til installationsbranchen i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

Kim Øxenholt har de seneste tre år været selvstændig med Minstudievejleder, og før det har han bl.a. arbejdet som marketing & e-business director hos Lemvigh Müller samt som marketing & e-business chef hos Louis Poulsen El-teknik.

Kim Øxenholt er HD i afsætning fra Storstrøms Handelsskolecenter og har en CBL fra Henley Business School.

KIm Øxenholt

Grafiker til Digital Media

Jonas Hauger er ansat som grafiker hos Digital Media. Han kommer fra et freelancejob hos Bonsaii og har tidligere arbejdet hos bl.a. Schiller og Geomatic.

Jonas Hauger har en professionsbachelor i design & business samt er multimediedesigner fra KEA.

Jonas Hauger

Impact henter ny technology director

Impact Commerce har netop ansat Nicolai Winch Kristensen som ny technology director. Han får til opgave at styrke rådgivningen af B2B-kunder.

Nicolai Winch Kristensen kommer fra Sitecore, hvor han har været ansat i ni år, senest som senior director for Solution Engineering i Europa, Mellemøsten og Afrika. Tidligere har han i 14 år fungeret som stifter og ejer af Skow IT.

Nicolai Winch Kristensen