Navnenyt: Stephanie Illgner skifter fra Carlsberg til ISH Spirits

Læs også: Ny CEO til Dreyer Kliché, grafisk design konsulent til Publicity, udnævnelse til kommunikationschef hos Microsoft Danmark, landechef til nordiisk secondhandplatform og nordisk marketingchef til Snapchat.

Fra Carlsberg til ISH Spirits
Stephanie Illgner er ny CMO hos ISH Spirits, som er en fire år gammel virksomhed med alkoholfri drinks. Hun kommer fra Carlsberg, hvor hun har været ansat i knap syv år, senest som global marketing director. Tidligere har hun været marketingchef hos Royal Unibrew samt i Ferrrero Scandinavia. 

Stephanie Illgner er desuden bestyrelsesmedlem i Hi Fi Klubben, Brandhouse og Sanistål.

Hun har en uddannelse fra Freie Universität Berlin.

Ny CEO til Dreyer Kliché
Dreyer Kliché har fået ny CEO. Det er Rasmus Brix Dall, der senest har været CEO og partner i Reproflex Scandinavia. Rasmus Brix Dall har en lang karriere i den grafiske branche. Han er selv uddannet grafisk designer og har derudover uddannelser fra både Niels Brock og DMJX.


Rasmus Brix Dall

Nordisk secondhandplatform får landechef fra bureausiden
Den nordiske secondhand platform Tise med tæt på 400.000 brugere i Danmark får ny landechef. Det er Lærke Djernæs, der kommer fra esportbureauet ESL Faceit Group (tidl. Dreamhack Sport Games), hvor hun var digital project lead. Tidligere har hun været senior client manager hos Splay One.  kommer med erfaring fra bureau, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med influencer marketing, content marketing og strategisk brandopbygning.

Lærke Djernæst har en kandidat i digital innovation & ledelse fra IT-Universitet i København.

Grafisk design konsulent til Publicity
Cristian Goga
er tiltrådt som grafisk design konsulent hos PR- og kommunikationsbureauet Publicity, der har base i Aalborg. Her kommer han primært til at beskæftige sig med design, grafisk arbejde og projektstyring. Han kommer senest fra en stilling som digital designer i Musikkens Hus, hvor han var ansvarlig for husets visuelle udtryk både online og på tryk, samt har flere års freelance-erfaring som grafisk designer og konceptudvikler.

Cristian Goga er oprindeligt uddannet multimediedesigner og har en professionsbachelor i digital konceptudvikling fra UCN samt en kandidat i informationsvidenskab fra Aalborg Universitet. 


Christian Goga

Udnævnelse til kommunikationschef hos Microsoft Danmark
Morten Skøtt er blevet udnævnt til head of communication hos Microsoft Danmark, hvor han med udnævnelsen får det samlede ansvar for kommunikation og presse, inkl. ansvaret for den interne kommunikation.

Morten Skøtt startede som pressechef hos Microsoft Danmark i 2020. Før det var han fem år hos Radius CPH. Morten Skøtt er cand.merc.(kom) fra CBS.


Morten Skøtt

Nordisk marketingchef til Snapchat
Barbara Wallin Hedén er udnævnt til head of nordic marketing hos Snap, som ejer Snapchat. Hun kom til Snap i efteråret 2021 som marketing manager for Sverige. Før det var hun hos YouTube samt Google.

Barbara Wallin Hedén har en master i innovation entrepreneurshiop & management fra Imperial College Business School.


Barbara Wallin Hedén