Navnenyt: Tidl. Momondo PR-direktør ny CMO i byggefirma

Læs også om marketingchef til Alinea, kreativ direktør til Radius, Charlie Tango, der mister managing director til IT-virksomhed og en anden til Udenrigsministeriet. Kommunikationsbureau, der henter digital redaktør fra Euroman og ny business development director til Envision. Samt en bureaudirektør, der fylder 60 og en jysk PR-nestor, der går på pension.

Tidligere global PR direktør hos Momondo er ny CMO i miljøvenligt byggefirma
Anton Greiffenberg
forlod i april i år Momondo som global PR campaign director og tiltrådte derefter et job som PR- og kommunikationschef i Capture One, der arbejdet med billedredigeringsværktøjer. Nu starter han i en helt tredje branche, nemlig som CMO i Klein, der “bygger velindrettede småhuse til ethvert sted efter eget val, hvad enten det er ved bjergets ro, med udsigt ud over havet eller som et sikkert tilflugtssted i byen.” 

Anton Greiffenberg har desuden arbejdet hos Bang & Olufsen med global PR samt i en årrække hos MSL Group, senest som landechef.

Kreativ direktør til Radius
Radius har netop ansat Mikkel Bagge Lange som ny kreativ direktør. Han skal lede og videreudvikle det kreative felt i tæt parløb med resten af huset. Mikkel Bagge Lange har erfaring fra kommunikations- og reklamebranchen, bl.a. som kreativ direktør hos det nordiske bureau PS Communication. De seneste år har han været selvstændig rådgiver i The Ping Pong Plan, som er specialiseret i strategisk konceptudvikling.

Mikkel Bagge Lange er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Og før han begav sig ind i reklamebranchen for første gang for cirka 10 år siden, var han i en årrække musiker og komponist i bandet No and the Maybes.

Mikkel Bagge Lange

Marketingchef til Alinea
Cirkeline Buron
stopper som kommunikations- og fundraisingchef hos WWF for at starte som marketingchef hos Alinea.
Tidligere har hun bl.a. været hos Hill + Knowlton Strategies.

Cirkeline Buron

Business development director til Envision
Pernille Zillmer er startet som business development director hos Envision. Hun har det seneste år været freelance og har ellers i en lang årrække været ansat hos Nord DDB, senest som senior strateg.

Nordisk Film udnævner ny direktør for post-produktionsområdet – det betyder samtidig ændringer i ledelsen
Nuværende strategidirektør i Nordisk Film, Rikke Crosby, udnævnes pr. 1. oktober direktør for post-produktionsområdet i Nordisk Film. Dermed bliver hun adm. direktør for ShortCut A/S Danmark og formand for bestyrelsen i Shortcut Norge AS.  Det betyder samtidig, at ShortCut Danmark nedlægger det nuværende ledelseskollektiv som beslutnings- og ledelsesorgan. Senior visual Effects supervisor Martin Madsen fortsætter som ansvarlig for VFX-området, og senior colorist Peter Diemar fortsætter ligeledes i sin nuværende rolle. I forlængelse af ændringerne er producer Maja Dyekjærs stilling blevet nedlagt, og direktør Mia Bang Stenberg har valgt at fratræde. De bliver begge i Shortcut indtil november.

Rikke Crosby

Kommunikationsbureau henter digital redaktør fra Euroman
Emil Norsker
er tiltrådt som leder af en ny digital enhed hos kommunikationsbureauet The Central. Han skal  dermed stå i spidsen for at udvikle bureauets portefølje af digitale ydelser.

Emil Norsker har arbejdet på Euroman i syv år som journalist og senest som digital redaktør. Inden da har han bl.a. andet arbejdet som selvstændig kommunikationskonsulent og som chefredaktør på magasinet Sportsfan.

Emil Norsker

Fra managing director i Charlie Tango til client partner i IT-virksomhed
Christian Staalby har de seneste 3 år været en del af ledelsen i Charlie Tango, senest som managing director med ansvaret for kundekommunikationsforretningen, hvor han bl.a. har stået for salg og udvikling af digitale platforme til en række banker, bankcentraler og offentlige styrelser.

Nu skal han i stedet for være client partner i den danske ledelse i den globale IT-virksomhed Cognizant Technology Solutions. Her får han ansvaret for de strategiske kunder inden for Products & Resources-industrierne og skal samtidig stå i spidsen for at udvikle forretningen med Cognizants konsulentydelser og software inden for kerneområderne Digital Business, Digital Operations og Systems & Technology. 

Christian Staalby har de sidste 20 år bl.a. arbejdet med rådgivning omkring og salg af digitale teknologiløsninger hos softwareselskaberne SAP og Kony og hos Grey Digital.

Christian Staalby

Content koordinator til Woden
Marianne Spanggaard er ansat som content & SoMe koordinator hos Woden. Hun kommer fra et job som PR- og kommunikationskoordinator hos Coze Aarhus og har bl.a. tidligere arbejdet som freelance journalist hos Cover Magazine. 

Marianne Spanggaard er cand.public. i analytisk journalistik fra Aarhus Universitet.

Marianne Spanggaard

Projektleder til Discus Communications
Sofie Wanding Rasmussen
er ansat som projektleder i kommunikationsbureauet Discus Communications.

Hun bliver ansvarlig for at tilrettelægge og styre kommunikationskampagner for danske og internationale kunder primært inden for B2B-området.

Sofie Wanding Rasmussen er et velkendt ansigt hos Discus Communications, da hun tidligere har været ansat som hhv. studentermedhjælper og praktikant, mens hun færdiggjorde sin bachelor i Kommunikation hos Danmark Medie- og Journalisthøjskole.

Efter et længere studieophold er Sofie netop hjemvendt fra London, hvor hun har færdiggjort sin masteruddannelse i digitale medier.

Sofie Wanding Rasmussen

Fra Charlie Tango til Udenrigsministeriet
Camilla Bartholdy er ansat som chefkonsulent i Udenrigsministeriet, nærmere betegnet Innovation Centre Denmark som er et partnerskab mellem Udenrigsministeriet og Ministeriet for Uddannelse og Forskning.

Hun kommer fra Charlie Tango, hvor hun var director of innovation & entrepreneurship. Hun har tidligere været selvstændig med PinkMobile.

Camilla Bartholdy er kandidat i Informationsteknologi fra IT-Universitetet i København.

Camilla Bartholdy

To account managers til Paperflow
Christian Petersen har arbejdet to år i Irland for henh. Microsoft og Salesforce og kommer senest fra Penneo. Tidligere har han været digital rådgiver hos HTML24.

Christian Petersen er bachelor i både teknologisk antropologi og datavidenskab.

Rasmus Pedersen kommer fra Discovery Networks Denmark, hvor han var markedschef. Han har tidligere arbejdet på både Metroxpress og Nyhedsavisen.

Rasmus Pedersen har en mini MBA.

Rasmus Pedersen og Christian Petersen

Global HR-chef til Adform
Adform, der leverer en softwareplatform til digitale annoncekampagner, får ny global chef for HR. Det er Charlotte Kure Juul, der kommer fra en stilling som senior vice president for HR & The Academy i ingeniørvirksomheden DHI, hvor hun været siden 2012.

Hendes opgave er bl.a. at hjælpe ledere og medarbejdere med at blive en succes i deres job samt at udvikle en mere datadrevet tilgang til HR.

Charlotte Kure Juul er oprindeligt uddannet cand.psyk.aut fra Københavns Universitet og har beskæftiget sig med HR de sidste 20 år. Hun har tidligere været ansat i DHI Group, Kjerulf & Partnere A/S, A.P Møller-Mærsk, Greve Kommune og ALK-Abello.

Charlotte Kure Juul

Dansk Annoncørforenings bestyrelsesmedlem stopper hos Unicef
Mette Dyhr
stopper hos Unicef som director private fundraising & partnerships. Hun er medlem af Dansk Annoncørforening, som lukker ned til årsskiftet.
Mette Dyhr har tidligere været bl.a. CEO i Danske Spil, marketingdirektør og marketingchef i Irma. ‘

Mette Dyhr

Jysk PR-nestor går på pension
En af Vestdanmarks absolut mest erfarne rådgivere inden for PR og kommunikation, partner i Mannov, Ebbe Kristensen går på pension. Ebbe Kristensen begyndte sin tid i PR-branchen som elev i Mannov helt tilbage i 1982. Her blev han udlært og drog efter tre år videre til bl.a. Schur International og Indbodan, inden han i 1991 vendte tilbage til bureaubranchen. I 1999 blev han igen en del af Mannov, da virksomheden søgte en direktør til at starte en afdeling i Aarhus op. Det blev Ebbe Kristensen manden for, og han blev samtidig partner og har arbejdet i Mannov siden.

Som PR- og kommunikationsrådgiver har særligt fødevare- og medicinalindustrien samt energiområdet ligget Ebbe Kristensens hjerte nært, og han har skabt mange flotte resultater for Mannovs kunder gennem tiden. At sige sin mening har altid været en af Ebbe Kristensens store styrker, og det kombineret med en stor faglighed og dyb loyalitet har været med til at gøre Ebbe Kristensen til en værdifuld og dygtig rådgiver og ikke mindst en respekteret og meget vellidt kollega hos Mannov. Så det er en stor kapacitet hos Mannov, der nu takker af og helliger sig pensionisttilværelsen. 

Ebbe Kristensen

Bureaudirektør fylder 60
Jens Winther
er kreativ direktør for reklamebureauet Winther’s som han startede for 33 år siden og stadig ejer og driver i en branche, hvor det som bekendt ikke er mange, der overlever så længe.

Gennem årene har han arbejdet for et væld af store annoncører og er i dag nok mest kendt for REMA 1000 kampagnen Discount Med Holdning, som har vundet flere priser og haft en vigtig rolle i kædens succes. Steffen Hjaltelin har sågar på et tidspunkt udnævnt Jens Winther til discountkongen af dansk reklame! Andre husker måske bedre den corny Alka-ørehænger ring, mens du har gejsten – på tlf. 70 12 14 16…..

Jens Winther startede karrieren på Bergsøe i 70’erne med skyldig tak til sin onkel Claus Lembourn, der sammen med Claus Walter og Peter Hiort er Jens Winthers kreative forbilleder.

Jens Winther har været den kreative hjerne bag Venstres Claus Hjort Frederiksens tre seneste valgkampagner, der har fået Hjorten valgt hver gang.

Som kreativ direktør for bureauet er Jens Winther blevet kaldt et one-man-band som tekstforfatter, art director, filminstruktør, musiker og komponist.

Jan Duckert, der en overgang var medejer af Winther’s, har udtalt at Jens Winthers bureau er en speciel størrelse, der i grunden ikke kan lade sig gøre, Jens Winther selv er bare den eneste, der endnu ikke har opdaget det. Bureauet har det godt på 33. år og bor på Strøget ved Kgs.Nytorv.

Senest har Jens Winther fundet tilbage til de kulturelle rødder med etablering af websitet Det Sku’ Du Se med et friskere og mere moderne take på anmeldelser af opera, teater og god mad i nærheden. Jens Winther er søn af tidl. operachef John Winther og operasangerinde Ellen Winther-Lembourn.

Han har fire døtre og har i tidens ånd corona-aflyst to store fødselsdagsfester.

Jens Winther