Navnenyt: Microsoft-profil til bestyrelsen i No Zebra

Læs også om nye medarbejdere hos Sunrise, Have, Hello Great Works, Gotcha, Publicity og CPH Cloud Company.

Microsoft-profil til bestyrelsen i No Zebra
Anne Marie Kindberg er indtrådt i bestyrelsen hos det digitale bureau, No Zebra.
Anne Marie Kindberg er som direktør for marketing & operations hos Microsoft Denmark, en del af den øverste topledelse. Hun har derudover haft en karriere med ledende poster hos store virksomheder såsom TDC Erhverv, Nordea og Nets.  

Anne Marie Kindberg

CPH Cloud Company ansætter ny kommerciel direktør
Jesper Lyngbye
starter som ny kommerciel direktør, CCO, hos det digitale bureau CPH Cloud Company.
Han kommer til bureauet fra en stilling som VP for salg og partnerskaber i marketingfirmaet Cobiro.

Jesper Lyngbye har knap 20 års erfaring med at drive digitale projekter og kommerciel virksomhed i bureau-regi og mediebranchen bl.a. som tidligere direktør i Operate Technology, client director i Adapt og head of digital i Aller Media.

Hos CPH Cloud får han ansvar for den kommercielle udvikling og forretning, der skal tage bureauets portefølje af specialiserede webløsninger til store og mellemstore erhvervsvirksomheder det næste stykke.


Jesper Lyngbye

To kommunikationsprofiler til Have
Sandra Nynne Jensen er ny presse- og eventrådgiver i Have på hovedkontoret i København efter bl.a. at have været PR- og kommunikationsansvarlig på Teatret Slotsgården i Odense


Sandra Nynne Jensen

Sofie Klindrup bliver Haves nye pressekoordinator i Aarhus. Hum har tidligere arbejdet hos det aarhusianske PR- og reklamebureau Aros Kommunikation.

Sofie Klindrup

VP branding & marketing til Crediwire
Mads Brix
 tiltrådte rollen som VP branding & marketing hos den danske Fintech-virksomhed Crediwire d. 1. april midt under corona. 
Han har tidligere siddet som CEO hos INNX og har en kandidat fra CBS i international virksomhedskommunikation

Gotcha byder velkommen til tre nye kolleger 
Per Søndergaard Jensen er ny frontend-udvikler hos Gotcha. Han kommer fra Clienti og har tidligere været hos Impact.

Jesper Gjødvad Andersen er ny google ads specialist. Han kommer fra Digital Partners og har tidligere været hos Lead Score App.

Samtidig er Tina Maria Lenskjold  ansat som ny økonomiassistent. Hun kommer fra Huset Pico. 


Per Søndergaard Jensen til venstre, Tina Maria Lenskjold i midten og Jesper Gjødvad Andersen til højre. 

Nye udviklere til Hello Great Works
Natalia Wojtkowska er ny frontned developer hos Hello Great Works som frontend developer. Hun kommer fra Falcon.io og har tidligere været hos North Kingdom.

Natalia Wojtkowska

Også Kasper Worm Andersson starter hos Hello Great Works. Han er ny senior developer. Han kommer fra Umwelt og har tidligere været hos Spring/Summer og Plant.


Kasper Worm Andersson

To nye PR-konsulenter til Publicity
Anne Kusk Holland, 25 år, er ny PR-konsulent hos PR- og kommunikationsbureauet Publicity i Aalborg. Her skal hun primært beskæftige sig med PR-arbejde,
strategisk kommunikation og rådgivning for Publicitys B2B-kunder.

Anne Kusk Holland er nyuddannet cand.mag i kommunikation fra Aalborg Universitet med speciale i strategisk kommunikation og native advertising. Hun har tidligere beskæftiget sig med kommunikationsfaget hos Aalborg Kommune og hos Publicity som praktikant og studentermedhjælper.


Anne Kusk Holand

Jan Linnemann, 29, er også startet som PR-konsulent hos Publicity. Her skal han primært beskæftige sig med strategisk rådgivning og pressearbejde for bureauets B2G-kunder.

Jan Linnemann har tidligere arbejdet på bureau i både København og Aarhus, hvor han har fået erfaring med en bred vifte af opgaver inden for strategisk kommunikation, herunder pressehåndtering og politisk interessevaretagelse.


Jan Linnemann

Sunrise ansætter projektleder
Lise Skakkebæk Larsen
er ansat som project manager hos Sunrise. Hun kommer fra Fireball og har tidligere været hos Belong Agency.

Lise Skakkebæk Larsen

UX Designer til Whiteaway
Mads Dalsgaard Nielsen 
er ansat som UX Designer i en projektstilling hos Whiteaway Group. Han har tidligere haft deltidsjobs i samme virksomhed, mens han studerede. Mads Dalsgaard Nielsen er nyuddannet som civilingeniør i Design- og Produktpsykologi.

Fra Splay One til Dream Hack Sport Games
Lærke Djernæs er ansat som digital project lead hos Dream Hack Sport Games. Hun kommer fra Splay One, hvor hun var senior client manager. Tidligere har hun været e-commerce coordinator hos Ganni.

Fra kommunikationschef i Sparinvest til PressConnect
Bent Sørensen
er ny seniorrådgiver hos kommunikations- og PR-bureauet PressConnect. Han kommer senest fra stillingen som kommunikationschef i Sparinvest, hvor han stod for kommunikationen overfor bl.a. investorer samt danske og udenlandske nyhedsmedier.

Tidligere har han haft en række stillinger på dagbladet Børsen, bl.a. som London-korrespondent.


Bent Sørensen

Ny public affairs-rådgiver til Influenter
Karina Bergmann er ny public affairs-rådgiver for Influenter. Hun har ti års erfaring fra et politisk parti, sit nuværende hverv som politiker i Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune og sit civile arbejde som selvstændig public affairs- og kommunikationsrådgiver for en række sociale organisationer og virksomheder.
Fra sin tid som partner i Re-Mind/Bureauet for Social Ansvarlighed og social lobbyist for organisationen Life Changes, har Karina afholdt workshops om ‘hvordan du kommer igennem til magthaverne og beslutningstagerne’, politisk kommunikation og interessevaretagelse samt mødtes med ministre, folketingsmedlemmer og embedsmænd.


Karina Bergmann.

Online marketing manager til DTU Science Park 
Jesper Larsen
er ny online marketing manager hos DTU Science Park. 
Han kommer fra en stilling som online marketing specialist hos Nellemann Leasing.