Navnenyt uge: Kreativ direktør til Sunrise

Læs også: Nye medarbejdere til Trifork, Peech, Spillerforeningen, DR, Kreab, Twitter, Urgent.Agency, Everland, Sweco Danmark, Calibrate, Signafilm, Danske Andelskassers Bank, MediaCatch, Komponent, Leneo, Adapt, Mediegruppen, Royal Copenhagen, NoA Connect, s360, Unmute samt rokade i Publicos bestyrelse og nye partnere til InboundCPH.

Udnævnelse til CMO i Trifork
Malthe Kringelbach Iversen
er udnævnt til CMO i Trifork. Han kom til virksomheden i starten af 2022 som VP Marketing.  Malthe Kringelbach Iversen får til opgave at styrke virksomhedens brand med fokus på at supportere både det danske marked, og særligt også de internationale markeder, som Trifork befinder sig på. Derudover får han til opgave at styrke marketingsynergierne på tværs af Triforks 25 start-up og scale-up investeringer. Endelig bliver det også Malthe Kringelbach Iversens ansvar at løfte virksomhedens til dato største sponsorat af det globale sejlevent, The Ocean Race, som Stopover Presenting Partner i Århus i 2023.

Malthe Kringelbach Iversen har en master i economics & marketing fra CBS.


Malthe Kringelbach Iversen

Kreativ direktør til Sunrise
Mikkel Søborg er ansat som kreativ direktør hos Sunrise. Her kommer han til at samarbejde med kreativ direktør & partner Janus Christian Maybom Jauch.  Mikkel Søborg kommer fra sit eget bureau Otteogtyvetres, hvor han i knap ni år arbejdede som creative director. Tidligere har han haft lignende stillinger hos bl.a. Adtomic og Content CPH.


Mikkel Søborg

Ny kommunikations- og presseansvarlig til Peech
Nynne Munk er startet i en nyoprettet stilling som kommunikations- og presseansvarlig hos Peech. Hun skal varetage PR, strategi og events og vil fremadrettet bidrage til at styrke den overordnede udvikling af virksomheden.
Nynne Munk kommer fra bureausiden, hvor hun har siddet først hos RelationsPeople og siden som communications specialist hos Copus. 

Nynne Munk har en kandidat i kommunikation fra Aalborg Universitet og driver desuden en selvstændig virksomhed, hvor hun rådgiver og underviser i formidling og præsentationsteknik.


Nynne Munk

Spillerforeningen opretter ny stilling som kommunikationsdirektør
Den 5. december tiltræder Magnus Hviid i en nyoprettet stilling som kommunikationsdirektør i Spillerforeningen. Han har de seneste fem år været kommunikationschef hos Aller Media, og før det var han faktisk i Spillerforeningen i tre år som presse- og kommunikationschef.

Magnus Hviid er cand.comm. fra Roskilde Universitet.


Magnus Hviid. Fotograf: Jesper Sunesen

Kreab henter tidligere kreativ leder fra DR
Nanna Bernth
er ny associate director hos kommunikationsbureauet Kreab. Her skal hun udnytte sine kompetencer inden for branding, kampagneudvikling og content produktion til at styrke Kreabs kernekompetence: virksomheds- og ledelseskommunikation, herunder finansiel kommunikation.

Nanna Bernth har selvstændigt firma, og har tidligere været program director hos Bauer Media i godt fire år samt i godt 10 år arbejdet for DR, senest som kreativ leder i DR Markedsføring. 

Nanna Bernth er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet.


Nanna Bernth

Client partner til Httpool (Twitter)
Andreas Stefansen
er ansat som client partner hos Httpool, hvor han skal hjælpe danske annoncører og bureauer med at komme i gang med at bruge Twitter som annonceringsplatform.
Tidligere har Andreas Stefansen siddet i tilsvarende stilling  hos Bazoom Group.
Hos Httpool, skal Andreas blandt andet hjælpe kunderne med at øge deres afkast fra deres Twitter-kampagner og udbrede kendskabet til mulighederne på platformen.


Andreas Stefansen

Fire nye medarbejdere til Urgent.Agency 
Strategi- og designbureauet Urgent.Agency opruster på designfronten med to nye senior designere, en kommunikationsrådgiver, der skal styrke bureauets eksterne
kommunikation. Desuden er ansat en grafisk designer.

De to nye senior designere er Nilas Andersen og Daniel Julien.

Nilas Andersen har tidligere arbejdet hos Kontrapunkt og haft virksomhed i eget navn med kunder, som Harvard University, MIT Press og Fotografisk Center.

Daniel Julien er oprindeligt fra Montreal, Canada, og har bl.a. arbejdet på bureauerne Sidlee, Gsmproject og senest slået sine folder hos danske Barkas. Daniel Julien har arbejdet med kunder som North Face, Salomon, Adidas og Montreal Museum of fine Arts.

Den nye kommunikationsrådgiver er Stine Winskel, der tidligere har været kommunikationsmanager hos Kontrapunkt og senest arbejdet som kommunikationsrådgiver hos strategi- og kommunikationsbureauet Copus.
Hun har en bachelor i kommunikation fra RUC og en journalistisk overbygning fra Aarhus Universitet.

Laura Hertz Terkelsen tiltræder som grafisk designer. Hun skal løfte både kundeopgaver og hjælpe med Urgents egen kommunikation. Hun har senest arbejdet hos Idna Group, og er uddannet fra DMJX.


Fra venstre til højre: Laura Hertz Terkelsen, Stine Winskel og Daniel Julien. Nilas Andersen er ikke med på billedet.

MediaCatch henter ny head of infrastructure hos Meta
Michael Klitgaard
kommer til at stå i spidsen for infrastrukturen hos AI-virksomheden MediaCatch. I rollen som head of infrastructure skal han sammen med resten af ingeniørteame bygge en dynamisk infrastruktur, der tilpasser sig virksomhedens fremtidige  kundebehov i flere lande, og samtidig opfylde de interne ingeniørkrav til træning af MediaCatchs egne AI-modeller.

Michael Klitgaard kommer fra en stilling som data operations engineer hos Metas datacenter i Odense.

Den danske fintech-virksomhed Leneo har ansat Malva Sundström som ny marketing manager. med opstart i oktober.


Michael Klitgaard

Marketing manager til Leneo
Malva Sundström
er ansat som marketing manager hos Leneo, hvor hendes primære opgave består i at opbygge Leneo-brandet, drive SoMe-indhold samt optimere virksomhedens marketingstrategier. Hun startede sin karriere hos BAT, hvor hun tilbragte to år på deres globale graduate program i marketing. Her havde hun roller som digital brand activation, brand, BI digital og e-commerceudvikling i London. Efterfølgende tilbragte Malva Sundström et år som CRO executive i London, hvor hun optimerede hjemmesiderne i Nordeuropa for virksomhedens forskellige brands.

Malva Sundström er uddannet fra Jönköping University i Sverige.


Malva Sundström

Director of marketing production til Komponent
Komponent har ansat Jonas Vincent Dedenroth som director of marketing production i en nyoprettet stilling. Som en del af ledelsen skal han definere Komponents kreative afdelings fremtidige operationelle retning, kvalitetssikre leverancer samt udvikle ambitiøse løsninger for både nye og eksisterende kunder. 

Jonas Vincent Dedenroth kommer fra influcencerplatformen Get Luis, hvor han var medstifter. Tidligere har han arbejdet hos bl.a. Distract og Adapt.


Jonas Vincent Dedenroth

Lydbureau udvider med to medarbejdere
Det lille specialist-bureau Unmute udvider med to nye ansatte til i alt 10 medarbejdere. Den ene er Jakob Sommerlund, der er ansat som lyddesigner, og som hidtil har arbejdet freelance for bureauet. Jakob Sommerlund er uddannet komponist og lyddesigner med bl.a en Master’s Degree i Audio Design fra Århus Universitet.

Den anden er Niels Poulsen, som har været selvstændig og nu slår sit firma sammen med Unmute. Niels Poulsen er coiceover & sound design producer og har mange års erfaring som leverandør af speaks, lyddesign og mix til en reklamefilm. 


Niels Poulsen og Jakob Sommerlund

Rokade i Publicos bestyrelse
Der er sket en række ændringer i kommunikationsbureauet Publicos bestyrelse. Nye i bestyrelsen er Adam Peter Nielsen, LineBerg-Stærk og Thomas Wilhelmsen. Ud er trådt Liv Soelberg Andersen, Morten Ballisager og Martin Christiansen. Henrik Jensen fortsætter som bestyrelsesmedlem.

InboundCPH udvider ejerkredsen med to partnere
Med udvidelsen af to nye partner går InboundCPH fra fem til syv partnere. De to nye partnere er Peter Halling Hilborg og Philip Tovborg, som begge kom til InboundCPH i september 2021. Peter Halling Hilborg er head of paid. Før InboundCPH var han PPC hos Novasol. Tidligere har han bl.a. arbejdet hos GroupM. Philip Tovborg er head of inbound marketing. Han har tidligere arbejdet hos bl.a. People & Partners og Nykredit.

Udvidelsen ses som en investering til at sikre InboundCPHs fremtid med forudsætning for den videre vækst. Ligeledes handler det om muligheden for at positionere InboundCPH anderledes på markedet ved at kunne byde ind på helt nye typer projekter, og nå ud til kunder, som bureauet ikke tidligere har jagtet. De øvrige fem partnere er Henning Madsen, Ian Rosenfeldt, Mark Mølgaard, Martino d’Apuzzo og Anders Frejo Jørgensen. Peter Halling Hilborg og Philip Tovborg