Navnenyt: VP MarCom til Viaplay

Læs også om: Udnævnelse til kommunikations- og mediaplanningdirektør i Pandora og PR- og kommunikationsrådgiver til Public Image.

PR- og kommunikationsrådgiver til Public Image

Public Image har ansat Kristina Egeberg Olesen som PR- og kommunikationsrådgiver. Hun kommer fra en stilling som head of communications ved DigitalLead, hvor hun har styret kommunikationsaktiviteterne og specialiseret sig inden for kommunikativ projektledelse med fokus på digital innovation i danske SMV’er.

Tidligere har Kristina Egeberg Olesen bl.a. arbejdet som marketing content manager i Continia Software og som iværksætterrådgiver.

Kristina er uddannet cand. mag. i International Virksomhedskommunikation fra Aalborg Universitet.

Kristina Egeberg Olesen

Udnævnelse til kommunikations- og mediaplanningdirektør i Pandora

Jeppe Borch er blevet udnævnt til communications & media planning director, global paid media hos Pandora. Han kom til Pandora i august 2019, før det har han bl.a. været hos Vizeum og Mediacom.

Jeppe Borch har en MA i media fra Aarhus Universitet.

Jeppe Borch

VP MarCom til Viaplay

Sally Møller er ny VP MarCom Danmark & Island hos ViaPlay. Hun har været selvstændig det seneste års tid, før det var hun i omkring seks år hos Dentsu, senest som chief growth officer. Tidligere har hun bl.a. været en længere årrække hos Vizeum.

Sally Møller er kandidat i kommunikation og medier fra Aarhus Universitet.

Sally Møller