No Zebra henter forretningsudvikler

Thomas B. Schmidt har de seneste 3,5 år drevet sit eget digitale full-service-bureau, Satisphy.

Thomas B. Schmidt er ansat som forretningsudvikler hos det digitale e-handelsbureau, No Zebra og skal stå i spidsen for at indfri No Zebras vækstmål på Sjælland og i København.

Han har de seneste 3,5 år drevet sit eget digitale full-service-bureau i København, Satisphy, hvor han har hjulpet virksomheder med alt fra digital strategi og forretningsudvikling til integrerede web- og marketingløsninger og salgsoptimering.

Før det har Thomas Schmidt arbejdet som konsulent på begge sider af bordet, for danske og internationale B2B- og B2C brands, i et bredt spænd fra VeloSolex i den ene yderlighed til luksusyachts og finanshuse i den anden. Han kommer med 20 års erfaring inden for digital forretningsudvikling, marketing og ledelse.

”Thomas har alt, hvad man kan ønske sig i en forretningsudvikler: Et stort kendskab til hele det digitale felt og e-handelsbranchen, en robust og imødekommende personlighed samt et stort netværk og indgående kendskab til det sjællandske marked. Så vi er svært tilfredse med at have lavet en aftale med Thomas og ser frem til trykke endnu mere på speederen i København,” siger CEO i No Zebra, Jesper Holm Joensen.