No Zebra henter ny head of design

Kasper Mathias Svendsen kommer fra Mjølner Informatics.

E-handelsbureauet No Zebra har hentet senior UX consultant Kasper Mathias Svendsen, ind til stillingen som head of design.

Han kommer til at få en central rolle i fortsat at styrke No Zebras design-afdeling samt at opretholde synergien i sammenspillet mellem webudvikling, digitalt design og datadrevet digital marketing.

Kasper Mathias Svendsen har gennem 6 år fungeret som senior UX consultant hos Mjølner Informatics. Her sad han med ansvaret for at kickstarte og omsætte komplekse udfordringer til elegante og brugervenlige applikationer og services for nogle af de største virksomheder fra ind- og udland. 

Hos No Zebra kommer han til at have det kommercielle ansvar for den kreative dialog med kunden og teamet. Ydermere skal han sikre, at kunden forstår værdien af godt design, og at alle interessenter har en fælles forståelse for processen, når der skal udvikles sublime brugeroplevelser på tværs af kunderejsen.

”Kasper er den helt rette mand til at udvikle og styrke No Zebras design-afdeling yderligere. Han kommer med en masse erfaring, er handlekraftig og tør udfordre de store virksomheder på deres digitale løsninger. Det er enorm ressource, at Kasper kommer med et stærkt afsæt i User Experience Design og har et brugercentreret fokus, når der skal udvikles digitale løsninger til kunderne,” siger No Zebras CEO, Jesper Holm Joensen.