Nordjysk bureau udvider med public affairs afdeling

For et halvt års tid siden åbnede Aalborg-bureauet Conexia PR en afdeling i København. Nu udvider bureauet med en public affairs-afdeling i Aalborg.

Conexia PR har gang i udvidelserne. For et halvt års tid siden udvidede man med et bureau i København og nu udvider man så paletten i Aalborg, som er den ene af to jyske afdelinger.

Udvidelsen gælder en public affairs-afdeling og årsagen er, at ifølge direktør Esben Lind, at nordjyske virksomheder behov for at trænge igennem til politikerne på Christiansborg:

“Der er et stigende behov for at tale nordjyske virksomheders og organisationers sag i København. Senest har afgifter på bl.a. sukker og NOx (kvælstofoxider, der forurener, red.) markant ændret nordjyske virksomheders eksistensgrundlag, og det viser med al ønskelig tydelighed, at der er behov for en øget indsats”

Til at drive public-affairs afdelingen har Conexia PR ansat Bo Jeppesen, der kommer fra en stilling på Christiansborg som chef for Radikale Venstres sekretariat.

Udover at arbejde for de Radikale, har Bo Jeppesen arbejdet som embedsmand i Stats- og erhvervsministeriet og som politisk journalist ved TV2 og Berlingske på Christiansborg.

Bo Jeppesen, der er cand.scient. pol., glæder sig derfor til at varetage de nordjyske interesser:

” Erfaringerne fra USA og også det øvrige Europa viser, at varetagelse af interesser via dialog med beslutningstagerne er et område, der er i massiv vækst. De nordjyske virksomheder og organisationer er nødt til også at komme med på vognen, hvis de ikke skal blive kørt over af lovgivere, der ikke har Nordjylland som deres interesseområde”, siger han i en pressemeddelelse.