Norsk skærmtrold til Lange PR

Lange PR A/S har ansat Katrine Hvitved-Jacobsen, der har været fast gæst i God Morgen Norge.

Lange PR i Aalborg har ansat Katrine Hvitved-Jacobsen som journalist og PR-konsulent. Hun har blandt andet ti års erfaring som økonomijournalist på Norges største internetforbrugermagasin DinSide.no.

I forbindelse med jobbet hos DinSide.no har Katrine Hvitved-Jacobsen fungeret som økonomiekspert i TV-programmet God Morgen Norge på norsk TV2, hvilket har givet hende en omfattende journalistisk erfaring i forhold til elektroniske medier, skriftlig produktion og TV-erfaring.

Katrine Hvitved-Jacobsen, der er uddannet cand.mag. og journalist, har endvidere haft diverse freelanceopgaver i Danmark, det sidste år blandt andet for Lange PR.

Lange PR A/S er et specialiseret PR-bureau, som blandt andet leverer strategisk PR- og kommunikationsrådgivning, medietræning, journalistik og krisestyring for danske og udenlandske virksomheder. Blandt Lange PR’s kunder findes den amerikanske softwaregigant Autodesk, EnergiNord, Spæncom, Væksthus Nordjylland, DIBS Payment Services, Teradata, Tieto, Betech Data, Coolshop

Lange PR er den danske partner for Whiteoaks International, et verdensomspændende PR-netværk, der giver bureauet en vigtig eksponering over for især europæiske og amerikanske IT- og teknologivirksomheder, der ønsker PR i Danmark.