Norwegians nye markedschef kommer fra 3

Johan Bisgaard Larsen skal desuden være PR-chef. Desuden har luftfartselskabet ansat en salgschef og en account manager.

Johan Bisgaard Larsen, 34, er ansat som Presse- og markedschef for Norwegian i Danmark. Johan har baggrund i telebranchen, senest hos teleselskabet 3 som marketing manager for Hi3G consumer marketing og tidligere hos Motorola Mobile Devices som Nordic and Baltic Brand Manager.

Hos Norwegian vil Johan Bisgaard Larsen lede BtC marketing og presserelationer i Danmark.

Frank Nordbjerg Olesen tiltrådte som salgschef i Danmark for Norwegian 1. september. Frank har 10 års erfaring fra luftfartsbranchen, bl.a i SAS som Corporate Key Account Manager og i Revenue Management.

De sidste 5 år har Frank arbejdet som selvstændig med import og distribution af udenlandske mode- og sportsmærker. Hos Norwegian vil Frank rette fokus på firmaaftaler og samarbejde med erhvervsrejsebureauer.

Eva Gøtsche er nyansat som Account Manager hos Norwegian. Eva skal varetage Leisure-salget i Danmark.

Eva har bred erfaring fra rejsebranchen. Hun kommer fra en stilling som District Sales Manager hos Norske Hurtigruten og har tidligere arbejdet med salg og marketing hos bl.a. 65-Ferie og Dania Rejser.