Ny afdelingschef for Lindskov Communication

Tidligere byrådsmedlem Lasse Bork Schmidt fra Odense er ansat som ny afdelingschef for Lindskov Communication, der oplever vækst vest for Storebælt.

Lasse Bork Schmidt, 46, cand.oecon. og odenseaner, er ansat som kommunikationsrådgiver hos Lindskov Communication. Bureauet løser kommunikationsopgaver inden for PR, public affairs og marketing.

Efter stigende mængder af opgaver vest for Storebælt opruster bureauet nu med Lasse Bork Schmidt, der skal stå i spidsen for bureauets aktiviteter på Fyn.

Lasse Bork Schmidt er uddannet økonom fra SDU og har i mange år arbejdet med EU-projekter og forretningsudvikling for en lang række virksomheder.

Han fra 2005 til 2015 projektleder og direktør i den erhvervsdrivende fond SustainAgri, som via forskellige EU-projekter fik adskillige virksomheder indenfor teknologi til landbrug og gartneri ud på eksportmarkederne og stod bag flere danske projekter i blandt andet Rusland, Ukraine og Rumænien.

Fra 2015 til 2018 var han projektchef i organisationen CLEAN, hvor han stod bag vækstplaner og forretningsplaner for virksomheder, der arbejdede med den grønne omstilling, og siden 2018 har han været direktør for den socialøkonomiske virksomhed Odense Glasværk, hvor han blandt andet har sikret økonomien via et EU Socialfondsprojekt.

Ved siden af sin erhvervsmæssige karriere har Lasse Bork Schmidt også bestridt en række politiske poster og hverv. Blandt andet har han være landsformand for Konservativ Ungdom og Konservative Studerende, ligesom han har været medlem af Odense Byråd og var senest kandidat til Europa-Parlamentet i maj 2019.