Ny associeret partner i Point Communications

Anders Lehmann er tiltrådt som associeret partner i Point Communications.

Anders Lehmann er tiltrådt som associeret partner i Point Communications, der dermed udvider til seks rådgivere, som yder strategisk og finansiel kommunikationsrådgivning til virksomheder og kapitalfonde i det daglige samt i forbindelse med blandt andet køb og salg af virksomheder, børsintroduktioner og kapitaludvidelser.

Han har knap 20 års erfaring inden for bl.a. corporate og finansiel kommunikation, PR, krisekommunikation og corporate branding. Senest kommer han fra en stilling som kommunikationsdirektør i HedeDanmark, hvor han var ansvarlig for kommunikation og marketing i Skandinaviens største grønne service- og handelsvirksomhed.

Tidligere har Anders Lehmann været informationschef i Navision/Damgaard, kommunikationschef og underdirektør i Topdanmark samt kommunikationsrådgiver og partner i Bottomline Communications.

Anders Lehmann er Executive Master i Corporate Communications fra Aarhus Universitet med speciale i krisekommunikation. Han er oprindelig uddannet journalist og har blandt andet arbejdet på DR TV Avisen og Berlingske Tidende.