Ny CEO for Publicis Groupe Danmark

Mari-Ann Herloff Mortensen får opgaven oven i sin stilling som direktør for Publicis.Sapient Denmark.

Mari-Ann Herloff Mortensen indsættes som landechef i spidsen for bureauerne i Publicis Groupe, som er verdens tredjestørste kommunikationsnetværk, og ejer i Danmark mediebureauerne Zenith og Starcom, de kreative bureauer Saatchi & Saatchi, Reputation og MSL, samt det digitale bureau Publicis.Sapient, med tilsammen over 100 medarbejdere.

Derudover består den danske landeledelse af: Astri Garshol, nuværende chief financial officer, Publicis Communications Nordic; Thomas Elkan Boisen, nuværende chief operating officer, Publicis.Sapient Nordic; Stine Halberg, CEO, Publicis Media Denmark.

Mari-Ann Herloff Mortensen kommer fra en stilling som direktør for Publicis.Sapient Denmark og har forud for det arbejdet som direktør for client & market development hos Valtech.

Mari-Ann er kendt som en af branchens stærkeste digitale rådgivere, der som få forstår at kombinere kreativitet og teknologi for at skabe resultater. Hun har gennem 15 år hjulpet danske og internationale virksomheder, og har vundet en række priser for sit arbejde.

Hun er har en Master i Antropologi fra Københavns Universitet.