Ny dansk direktør i Dentsu Aegis

Ulrik Pedersen er ny administrerende direktør for marketinggruppen Dentsu.

Ulrik Petersen bliver ny topchef for dentsu’s 500 ansatte i Danmark. Han kommer fra en rolle som kommerciel direktør i dentsu, og han afløser per dags dato Mads Bredal.

Ulrik Petersen blev ansat i dentsu i 2011 som direktør for bureauets afdeling i Aarhus, som han siden har vækstet fra 28 til 120 medarbejdere. I 2014-2015 havde han foruden ansvaret for Aarhus.

Ulrik Petersen har siden 2016 arbejdet som Kommerciel Direktør i dentsu Danmark, hvor han blandt andet har været en af hovedarkitekterne bag den succesfulde fusion mellem Magnetix og isobar, ligesom han har været med til at lande en række nye nationale og internationale kunder.

Indsatsen er blevet bemærket hos dentsus nordeuropæiske topchef, Lars Bo Jeppesen:

“Ulrik Petersen har til fulde bevist, at han evner at lægge en langsigtet strategi og få sine medarbejdere til at følge den med begejstring. Han har høj integritet og formår at sikre en stærk kultur, som går hånd i hånd med de kommercielle resultater. Det gør ham til den helt rigtige til at stå i spidsen for dentsu i Danmark,” siger Lars Bo Jeppesen.

“Markedet er i en rivende udvikling. 2019 var et rigtig stærkt år for dentsu Danmark, i et presset marked voksede vores topline med 3,7%, vi ansatte 27 nye medarbejdere og nåede igen budget. Vi har derfor haft fokus på at udnævne en erfaren CEO med indgående kendskab til branchen og kunderne og en som forstår samspillet mellem salg, forretningsudvikling og det afgørende i at kunne tiltrække de bedste folk,” siger Lars Bo Jeppesen.

Ulrik Petersen selv glæder sig til at stå i spidsen for dentsu i Danmark:

“Dentsu er en af verdens største bureaugrupper, vi vokser og skaber nye arbejdspladser, og jeg ser frem til at styrke og udvikle dentsu yderligere i de kommende år. Det bliver en spændende rejse sammen med den øvrige ledelse, dentsus mange dygtige medarbejdere og vores kunder.”

Inden Ulrik Petersen kom til dentsu Danmark, var han 14 år på kundesiden hos bl.a. Steen og Strøm, fitness dk og SAS. Primært i funktioner med et kommercielt og ledelsesmæssigt ansvar.