Navnenyt: Ny direktør til Producentforeningen

Læs også: Geelmuyden Kiese har ansat to rådgivere. Ponder har ansat to nye medarbejdere. Viegand Maagøe ansætter HR-chef. Urgent.Agency udvider med tre partnere. Advice ansætter bæredygtighedsdirektør. Vertica får ny partner og ansætter kommunikationsansvarlig. Rådgiver til Primetime. Projektleder til YdePlus. Senior projektleder til The Unicorn. Assistant brand manager til BKI foods. Ny adm. direktør til Dansk…

Geelmuyden Kiese har ansat to rådgivere

Geelmuyden Kiese har ansat to nye medarbejdere. Viktor Sivert er ny digital konsulent i team digital. Han skal have fokus på paid social og SoMe-strategier. Han bliver ansvarlig for at optimere sociale mediekampagner samt kommer til at spille en central rolle i udviklingen af digitale kampagneplaner og influencer marketing-strategier.

Viktor Sivert kommer fra ESL Faceit Group, hvor han var senior social media manager. Tidligere har han haft tilsvarende rolle hos DreamHack Sports Games og Soundvenue samt være social media & marketing coordinator hos FC Nordsjælland.

Lukas Ramsøe er ansat som rådgiver Public Affairs (energi). Han kommer fra CIP Fonden, hvor han var project manager. Tidligere har han arbejdet for partiet Venstre, bl.a. som klima- og energipolitisk rådgiver.

Lukas Ramsøe har en master i Political Communication & Management fra CBS.

To medarbejdere til Ponder

Bureauet Ponder (en nylig fusion mellem Copus og Twentyten) har ansat to medarbejdere.

Teodora Kolchagova bliver ny communications specialist i bureauet. Hun kommer fra en
stilling som head of PR & Communications hos det danske møbel- og designbrand
Frama, hvor hun har arbejdet i godt 3 år. Tidligere har hun arbejdet hos Shmidt Hammer Lassen Architects samt hos det hollandske arkitektfirma Kaan Architekten.

Hun er uddannet i kommunikation, reklame og grafisk design fra Valladolid i Spanien, hvor hun er vokset op samt fra Rotterdam i Holland.

Teodora Kolchagova

Rune Olsen er ansat som senior designer. Han tilbragte halvandet år
som grafisk designer hos det kreative bureau Must og har siden da været selvstændig
freelance designer under navnet Studio Rune Olsen, hvor han har arbejdet med bl.a. Novo
Nordisk, PlanBørnefonden og Folk Kombucha.

Rune Olsen er uddannet i grafisk design på DMJX i København.

Rune Olsen

Viegand Maagøe ansætter HR-chef

Helle Aagaard er ansat som HR-chef i konsulenthuset Viegand Maagøe. Hun har bred erfaring som jurist i både den private og offentlige sektor og HR-chef i den finansielle sektor. Hun kommer derfor også til at bistå med løsning af juridiske opgaver og problemstillinger.

Helle Aagaard har en kandidatgrad i jura og en HD i Ledelse og Organisation. Hun kommer senest fra en stilling som jurist i Børne- og Undervisningsministeriet.

Vertica hyrer stærk e-handelsprofil som partner

Line Ghisler, der kommer fra en stilling som Director of Digital Sales i Danske Spil, skal være med til at styrke og videreudvikle Verticas tilstedeværelse på Sjælland.

Line Ghisler skal stå i spidsen for Verticas afdeling i København og styrke tilstedeværelsen på Sjælland yderligere. Vertica har allerede et solidt fundament af gode kunder og medarbejdere på Sjælland, men har store ambitioner om at kunne hjælpe endnu flere virksomheder til en stærkere digital tilstedeværelse i fremtiden.
Med Lines store erfaring og hendes menneskelige kompetencer bliver hun en stærk tilføjelse for både Verticas kunder og kolleger.

Urgent.Agency går fra en til fire partnere

Urgent.Agency kan præsentere tre nye partnere. Udover grundlægger og creative director Mads Quistgaard vil ledelsen og partnergruppen fremover bestå af Johanne Mortensen, Emilie Holm Sandholdt og Michaela Pihl Olsen.

Emilie Holm Sandholdt fortsætter som adm. direktør, mens Michaela Pihl Olsen og Johanne Mortensen bliver forfremmet fra chef til direktør. Michaela Pihl Olsen vil fortsætte med at lede arbejdet inden for wayfinding og stedsudvikling og får tilføjet forretningsudvikling til sit ansvarsområde. Johanne Mortensen fortsætter som ansvarlig for bureauets strategiske fokus.

Fra venstre: Emilie Holm Sandholdt, Johanne Mortensen, Mads Quistgaard, Michaela Pihl Olsen

Ny direktør til Producentforeningen

Anna Porse Nielsen bliver ny direktør i Producentforeningen. Hun afløser Jørgen Ramskov, der har været direktør i Producentforeningen siden 2019.

Anna Porse Nielsen har i mange år stået i spidsen for konsulentvirksomheden Seismonaut, som hun selv har grundlagt, og som hun afhændede i 2023. Hun har senest haft job som politisk direktør i Koda.

Anna Porse Nielsen er uddannet cand. scient. pol. Hun starter i Producentforeningen til august.

Anna Porse Nielsen

Advice ansætter bæredygtighedsdirektør

Kristoffer Nilaus Tarp er ansat hos Advice med titel af director for sustainability. Han vil blive en drivende kraft i bæredygtighedsrådgivningen og være med til at sikre, at leverancer på tværs af kommunikation, branding og teknologi integrerer en bæredygtighedsvinkel

Kristoffer Nilaus Tarp kommer fra en stilling som head of growth & strategy hos den portugisiske virksomhed C-More. Han har desuden været nordisk direktør for bæredygtighed hos teknologigiganten NTT Data. Han har tillige i en årrække været forperson for et sustainability advisory board for kapitalfonden Blue Equity.

Kristoffer Nilaus Tarp er forfatter til bogen Forretning for Fremtiden, som bl.a. bygger på hans erfaringer som projektleder for SDG Accelerator, der blev implementeret af UNDP med finansiering fra Industriens Fond.

Kristoffer Nilaus Tarp

Vertica får partner fra Danske Spil samt ansætter kommunikationsansvarlig

Line Ghisler indtræder som partner i e-handelshuset Vertica. Her skal hun være med til at styrke og videreudvikle Verticas tilstedeværelse på Sjælland, idet hun skal stå i spidsen for Verticas afdeling i København. Foruden rollen som partner, vil Line Ghisler også indtage en rolle som key account manager.

Line Ghisler kommer fra en årrække i Danske Spil, hvor hun senest var director of digital sales. Tidligere har hun bl.a. arbejdet hos Creuna og Framfab.

Jeppe Ank Bach Jørgensen er ansat som kommunikationsansvarlig hos Vertica. Han har tidligere arbejdet hos bl.a. Knowit.

Jeppe Ank Bach Jørgensen er cand.mag. i medievidenskab.

Jeppe Ank Bach Jørgensen

Rådgiver til Primetime

Asmus Dall Gregersen er ansat som rådgiver hos Primetime, hvor han bliver en del af analyseteamet Insights. Han kommer fra SocialRespons, hvor han var analytiker.

Asmus Dall Gregersen er uddannet antropolog fra Københavns Universitet.

Asmus Dall Gregersen

Projektleder til YdePlus

Mia Bøje Winther er ansat som projektleder hos YdePlus. Hun kommer fra en tilsvarende stilling hos Mediegruppen, hvor hun har været i en længere årrække.

Mia Bøje Winther er uddannet markedsføringsøkonom fra Via University College i Horsens.

Senior projektleder til The Unicorn

Katrine Ringsing er ansat som senior projektleder hos The Unicorn. Hun kommer fra &Co., hvor hun har været de seneste fem år. Tidligere har hun arbejdet hos bl.a. Hjaltelin Stahl og Saatchi & Saatchi.

Katrine Ringsing

Assistant brand manager til BKI foods

Mette Appel er ansat som assistant brand manager hos BKI foods. Hun kommer fra Creative Zoo, hvor hun var senior projektleder. Tidligere har hun bl.a. arbejdet hos Clienti.

Mette Appel er cand.mag. i oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet.

Ny adm. direktør til Dansk Markedsføring

Lotte Bork Ferraro er ny direktør i Dansk Markedsføring. Hun kommer fra Velliv, hvor de seneste knap seks år har været head of marketing & customer experience. Tidligere har hun bl.a. arbejdet hos Momondo, Danica Pension og Danske Bank. Hun har desuden arbejdet på bureausiden hos Brandhouse, McCann Momentum, Leo Burnett Danmark og JB Media & Marketing.

Lotte Bork Ferraro

&Partner udvider fra en til tre partnere

Jacob Færtz, grundlægger og kreativ direktør hos &Partner, udvider for første gang ejerkredsen. Det er
Casper Leise og Silje Gerlach Brandt, der bliver nye partnere.

Chief digital officer, Casper Leise, har været på bureauet i fem år, og chief operating officer Silje Gerlach Brandt har været der næsten lige så længe.

Silje Gerlach Brandt og Casper Leise