Ny kommunikationsdirektør for danske el-biler

Med ansættelsen af Sara Helweg-Larsen som kommunikationsdirektør fortsætter Better Place opbygningen af den danske organisation.

Better Place Danmark har ansat Sara Helweg-Larsen som kommunikationsdirektør med ansvar for PR og ekstern kommunikation. Sara Helweg-Larsen tiltræder den 1. juni 2009.

Sara Helweg-Larsen kommer senest fra en stilling som underdirektør og Head of Communications & Branding i FIH Erhvervsbank og har tidligere været kommunikationsdirektør hos Microsoft Danmark.

“Vi skal ændre konventionel tænkning om transport og få danskerne til at elske elbilen, og når vi lykkes med det, lykkes vi ikke alene som forretning, vi sætter også skub i en udvikling af stor samfunds- og miljømæssig betydning. Der findes få kommunikationsopgaver med alle de facetter”, siger Sara Helweg-Larsen.

Før FIH Erhvervsbank og Microsoft Danmark var hun kommunikationschef i internetvirksomheden Framfab og kommunikationsrådgiver i Alpha Beta Kommunikationsrådgivning.

Sara Helweg-Larsen er uddannet cand.scient.soc. i Public Relations fra Roskilde Universitetscenter. Hun er 37 år og bor med mand og 2 døtre i det centrale København.

Better Place samarbejder med partnere i Israel, Danmark, Australien, USA og Canada med henblik på at etablere infrastruktur til elbiler. Mere information findes på http://www.betterplace.com/danish