Ny konsulent i Mannov

Lone Juul Jepsen er pr. 1. august ansat som konsulent i Mannov, hvor hun primært skal arbejde med ikke-kommercielle kunder.

Lone Juul Jepsen har en journalistisk baggrund og er uddannet cand.public fra Aarhus Universitet med en bachelor i antropologi og politisk teori.

Før ansættelsen har Lone arbejdet med kommunikation, netværksopbygning og events hos menneskerettighedsorganisationen Amnesty International og senest med journalistisk tilrettelæggelse hos magasinet Horisont på P1 hos Danmarks Radio. Begge steder har hun været praktikant.

Lone har derudover været beskæftiget i den københavnske medlemsforening Københavns City Center, på P4 hos Danmarks Radio samt i Lægemiddelstyrelsens afdeling for HR og Videndeling.

Mannov er et af Danmarks største PR-bureauer og beskæftiger over 40 medarbejdere fordelt på kontorer i København og Århus. Kernen i Mannovs forretning er rådgivning og løsninger inden for PR og kommunikation for alle typer af større og mindre virksomheder og organisationer. Mannov er en del af Ogilvy Public Relations Worldwide, som er et af verdens førende PR-netværker.