Ny partner i Propellos

Jan Bøgely har erfaring med salg og marketing inden for reklamebranchen, hvor han blandt andet har været hos Kunde & Co., Brandhouse og Adtomic.

Jan Bøgely er blevet kontaktdirektør hos Propellos og indgår dermed i den daglige ledelse sammen med kreativ chef Thomas Altamirano og CEO Jacob Mohr Hansen.

Jan Bøgely har en lang erfaring med salg og marketing inden for reklamebranchen, hvor han bl.a. har været hos Kunde & Co, Brandhouse og Adtomic. Han har også en årrække fra mediebranchen bag sig hos SBS TV og Commute Media.

Den faglige baggrund kommer fra CBS med en cand.merc i Strategi, organisation og ledelse – og fra sin tid hos Kunde & Co har han en forståelse for branding og strategisk markedsføring. De seneste år har salg og forretningsudvikling fyldt mere og mere.

”Med det fokus Propellos har på Inbound marketing og Marketing automation så jeg en god mulighed for at arbejde i spændingsfeltet mellem salg og marketing, som de seneste år har fyldt mere og mere hos mig. Her kan jeg også bruge mine kompetencer indenfor salgsoptimering og CRM samt viden omkring strategisk marketing.” siger Jan.