Ny partner og ledelse til Ulveman & Børsting

Kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting styrker ledelsen med en række udnævnelser efter flere år med markant vækst.

Ny partner bliver Marianne Lynghøj, 31 år, der har gjort lynkarriere i virksomheden efter, at hun i september 2017 blev hentet fra en stilling som særlig rådgiver i Løkke-regeringen.

Marianne Lynghøj bliver ofte benyttet af både DR og TV 2 NEWS til at analysere den politiske udvikling. Med udnævnelsen træder Marianne Lynghøj ind i partnerkredsen, der indtil i dag har bestået af de to founding partnere, Michael Ulveman og Mikael Børsting, der slog sig sammen i 2016 og begge har en fortid
som toprådgivere for henholdsvis statsminister Anders Fogh Rasmussen og statsminister Lars LøkkeRasmussen.

”Marianne er en lysende stjerne på rådgiverhimlen med en unik arbejdskapacitet og en skarp vurderingsevne. Vi arbejder med komplekse problemstillinger af stor betydning for både virksomheder og samfundet, og det er imponerende, hvad Marianne kan præstere og udrette. Vi er stærkt tilfredse med at kunne overlade en del af ledelsesansvaret til hende,” siger CEO, Michael Ulveman.

Ny ledelsesgruppe
I dag har Ulveman & Børsting 18 ansatte, og siden starten for fire år siden har virksomheden oplevet en solid vækst på mellem 20 og 50 procent i toplinjen hvert år. På den baggrund styrkes driften af selskabet yderligere og i den forbindelse forfremmes Søren Langelund, Tim Smidemann samt Britta Birgitte Bremerstent til Senior Rådgivere og medlem af en nyoprettet ledelsesgruppe med partnerne.

Virksomheden har samtidig hentet to nye medarbejdere. 

‘Som ny rådgiver tiltræder Cand.scient.pol. Andreas Højbjerg Nielsen, der i dag er Executive Assistant for direktion og bestyrelse i JP/Politikens Hus.

Som ny konsulent er desuden ansat Cand.comm. Mads Ringgaard, der arbejder som konsulent for Venstres folketingsgruppe.