Ny programchef og udviklingschef til Splay One

Nordiske Splay One styrker nu det danske selskab med en udviklingschef og en programchef.

Mikkel Herforth og Johan Wang er ansat i to ledende roller, så de kan være med til at løfte Splay One med solid erfaring, kreativitet, indsigt og professionalisme.

Mikkel Herforth har senest arbejdet med en fiktionsserie til DR Ultra, som Splay One producerer.

Johan Wang er i forvejen ansat i Splay One og kommer fra stillingen som Creative Director, og har i sin stilling senest været forfatter på serien ‘Kemohjerne’.

Mikkel Herforth er 40 år og har en lang karriere indenfor medier, både foran og bag kameraet.  Siden Mikkel i 2002 slog igennem i musikprogrammet Boogie, sammen med Lise Rønne, har han været vært på bl.a Danmark har Talent, Hjem igen og Go’ Morgen Danmark. Sideløbende med arbejdet som tv-vært har Mikkel fungeret som executive producer hos selskaber som Mastiff, Nordisk Film og Douglas Entertainment, inden han i foråret forlod Drive Studios som Director of content. Senest har han arbejdet med Splay One om en kommende fiktionsserie til DR Ultra. 

Johan Wang er 31 år og kommer fra stillingen som Creative Director hos Splay One. Johan kom for snart 1,5 år siden til Splay One fra DR, hvor han var kreativ leder i DR Marketing med fokus på digitale koncepter på tværs af kanaler. Før det kommer han med en baggrund som redaktør på TV 2 Play.

“Stillingerne som programchef og udviklingschef er centrale i vores ambition om at fortælle stærke historier og producere bl.a. mere fiktion efter successen med serien “Kemohjerne” på TV 2. Samtidig skal vi udvikle og producere meget mere indhold på alle platforme, og det skal Johan og Mikkel stå i spidsen for,” siger Jacob Gallaus, dansk country manager i Splay One.