Ny programchef til SBS TV

Carina Simons er ansat som ny programchef hos SBS TV. Sammen med de tre redaktører skal Carina stå for styring og indkøb af alle egenproduktioner.

Carina Simons har tidligere gjort karriere i udlandet, men har siden sin hjemkomst primært beskæftiget sig med tv-branchen, bl.a. som formatdistributør samt business manager/HR Chef hos Easy Film, hvor hun også var medejer.

Carina har senest fungeret som selvstændig konsulent og servicepartner for Scion DTU, hvor hun supportede opstartsvirksomheder inden for salg og HR. Carina er 41 år, har to børn og er gift.

Carinas opgave bliver også at stå for samarbejde med alle de produktionsselskaber, som SBS TV arbejder med – herunder SBS’ eget produktionsselskab SBS Production.

Programdirektør Peter Rosberg glæder sig meget til samarbejdet med Carina Simons:

“SBS vil i fremtiden benytte færre samarbejdspartnere blandt produktionsselskaberne, hvilket sker ud fra et ønske om at styrke samarbejdet og den indbyrdes forståelse. Carina har gennem sin solide erfaring i det danske produktionsmiljø vist, at hun har stor forståelse for skabe gode resultater”.

SBS TV tæller tv-kanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6’eren og The Voice TV.