Ny seniorrådgiver til iLoveGlobalGoals

Sara Rønning-Bæk kommer senest fra en stilling som kommunikationsrådgiver hos SIVIL.

Sara Rønning-Bæk er nyt ansigt på og projektleder for foreningen iLoveGlobalGoals. Et initiativ, stiftet af Hansen & Ersbøll Agenda, som skal engagere danskerne i opfyldelsen af Verdensmålene.

Hun er lige nu en af seks danske ungdomsdelegater til FN og kommer fra en fuldtidsstilling som kommunikationsrådgiver hos det socialøkonomiske bureau SIVIL. Tidligere har Sara Rønning-Bæk arbejdet med markedsføring af kommercielle brands og har 12 års erfaring i politik med kampagne, frivilligledelse og udviklingsarbejde.

Udover at lede iLoveGlobalGoals indgår Sara Rønning-Bæk i Hansen & Ersbøll Agendas team som senior rådgiver for bureauets kunder blandt civilsamfundsorganisationer, brancheforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

“Vi er stolte over, at Sara vil være med. Hun er et fantastisk godt eksempel på, at hverken alder eller køn afgør, om man kan gøre en forskel, og hun har allerede sat et positivt aftryk i verden. Jeg kan ikke forestille mig nogen bedre rollemodel i spidsen for iLoveGlobalGoals”, siger Charlotte Ersbøll, formand for iLoveGlobalGoals bestyrelse og partner i Hansen & Ersbøll Agenda.

Hun er uddannet Cand. Ling Merc fra Copenhagen Business School.