Nyansatte hos Klausen + Partners

Lilan Hempel Jønsson og Torben Toft Andersen er de to nye medarbejdere hos Klausen + Partners.

Klausen + Partners har ansat to nye medarbejdere.

Lilan Hempel Jønsson er ansat som projektkoordinator. Hun er cand.ling.merc. i Interkulturel Marketing fra CBS. Hun har netop forsvaret sit speciale med fokus på omnichannel marketing, hvor hun klarlagde en definition af begrebet samt undersøgte, hvorvidt det skaber en konkurrencemæssig fordel for virksomheder, der arbejder med det.

Lilan Hempel Jønsson har tidligere arbejdet i New York som marketing intern for den danske start-up, Dr Smood, hvor hun assisterede i at udvikle deres marketing strategi. Endvidere har Lilan tidligere været communications assistant hos det økonomiske konsulenthus, Copenhagen Economics, hvor hun sad med en bred vifte af kommunikative- og marketing relaterede opgaver.  

Torben Toft Andersen er ansat som grafiker. Han er uddannet Serigraf og har arbejdet i den grafiske branche siden 1991, med få års afhop som tour manager og koordinator i musikbranchen. Torben Toft Andersen kommer fra en stilling som produktionschef hos Saatchi & Saatchi / Prodigious og har tidligere været grafiker/rentegner hos bl.a. Adtomic, Havas og CO+.