Nye ansigter hos Hesehus

Rebecca Tronier
bureaubiz@bureaubiz.dk

Dzenita Hasic, Anja Stente Løvetofte, Amar Mahallati og Svend Iversen er de fire nyansatte hos Hesehus.

E-handelshuset Hesehus har budt velkommen til fire nye ansigter.

Dzenita Hasic er ansat som projektleder. Tidligere har hun arbejdet som udvikler hos Netcompany. Hos Hesehus bliver hun projektleder for et af husets kundeteams, der arbejder med løsninger for kunder som Fazer, Wupti og Design Eyewear Group. Dzenita Hasic er uddannet softwareingeniør fra Syddansk Universitet i 2017.


Dzenita Hasic.

Anja Stente Løvetofte er startet som teamleder. Hun kommer fra en stilling som Senior Design Manager hos LEGO Systems. Hos Hesehus vil hun blive ansvarlig for det kundeteam, der laver løsninger for bl.a. BabySam, DinApoteker.dk og Stof & Stil. Anja Stente Løvetofte er uddannet civilingeniør i industrielt design fra Aalborg Universitet i 2007. Herudover har hun en HD i organisation & ledelse fra Aarhus Universitet fra 2015.


Anja Stente Løvetofte.

Amar Mahallati er ansat som SEO-specialist. Han har tidligere arbejdet som SEO-specialist hos OnlinePartners og som senior digital rådgiver hos Oxygen. Hos Hesehus vil han sammen med husets e-handelsanalytiker Trine og vores forretningsudvikler Kasper komme til at udgøre deres analyseteam, hvor Amar Mahallati skal sikre optimale forudsætninger for kundernes løsninger bl.a. gennem optimering af on-page SEO, linkbuilding samt rådgivning omkring international SEO-strategi og opsætning. Amar Mahallati har en bachelor i jura fra Syddansk Universitet fra 2007.


Amar Mahallati.

Svend Iversen er startet som udvikler. Han har tidligere arbejdet som softwareudvikler hos Spain Holiday Online Rentals S.L. Hos Hesehus bliver han en del af det kundeteam, der arbejder med løsninger for kunder som Fazer, Wupti og Design Eyewear Group. Svend Iversen er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademi Vest i 2006. Herudover har han en professionsbachelor i softwareudvikling fra Erhvervsakademi SydVest fra 2014.


Svend Iversen.