Nye profiler i ledelsen hos Montdor

Lars Kristensen og Torben Kappel indtræder i Montdors ledelse.

Lars Kristensen er ny bureaudirektør hos Montdor. 

Han kommer fra Philip Morris, hvor han har mange års professionel erfaring med at lede mennesker og processer. Udover at udvikle bureauet og medarbejderne er Lars Kristensen en stærk forretningsstrategisk ressource med bred kommerciel forståelse, der også skal rådgive bureauets kunder.

Posten som bureaudirektør er oprettet, fordi ejerleder Dion Guldbjerg har valgt at træde et skridt til siden og fokusere på sine  interesser: kundepleje, experiential og retail.

Torben Kappel er ny kreativ direktør for Montodrs kreative afdeling. Han skal være med til at drive kunderne og sørge for, det kreative team udvikler sig. 

Han har mange års erfaring som art director og kreativ direktør på Wunderman, D’Arcy, Yellow og senest Action Europe.

”Vi har været i dialog med både Lars Kristensen og Torben Kappel i temmelig lang tid”, fortæller Dion Guldbjerg.

”Det har været afgørende at finde nogle med de rette stærke, faglige kompetencer, og som samtidig har de menneskelige egenskaber, der passer til vores måde at være bureau på. Det er to meget vigtige positioner, vi har besat, og vi er mildest talt begejstrede for at få Lars Kristensen og Torben Kappel på holdet.”  

Begge nye folk indtræder i Montdors ledelse, der desuden består af grundlægger, Dion Guldbjerg og strategisk direktør, Paul Hertz.