Nyt bureau, ny kreativ direktør, account manager og copy/content creator

NoA Health, det nyeste medlem af NoA-familien, vokser med tre nye ansigter, der alle er klar til at udfordre den traditionelle kommunikation inden for healthcare-industrien.

Patrick Potosky tiltræder som kreativ direktør og partner. Patrick har ti års erfaring fra arbejdet med nogle af verdens største pharmaceutiske og med-tech virksomheder.

Patrick skal drive NoA Healths kreative processer og vil spille en vigtig rolle i at positionere det nye bureau som go-to shop for distinkt og innovativ healthcare kommunikation.

Branden Khong tiltræder som account manager. Brandens forretningsforståelse for healthcare stammer fra hans baggrund inden for sundhedsøkonomi.

Branden startede sin karriere i den pharmaceutiske industri, før han rykkede over i bureauverdenen som content creator og account manager.

Sidst, men ikke mindst tiltræder Paige Bradley. Efter at have udviklet sine strategiske tekstforfatterfærdigheder hos Kunde & Co slutter Paige sig til NoA Healths kreative team som copy og content creator.

Med sin passion for healthcare-industrien kombineret med stærke kompetencer på tværs af forskellige kanaler bliver Paige en vigtigt brik i det nye bureau.