Nyt senior architecht manager til eCapacity

Efter 11 år hos Adobe skifter Kasper Andersen nu til eCapacity.

Kasper Andersen er ny senior architect manager hos eCapacity.

Han kommer fra Adob, hvor han har været ansat siden 2007. Her har han hjulpet globale kunder med at få fuldt udbytte af Analytics-, Target-, Audience Manager-, Campaign Standard- og Experience Manager-løsningerne i Adobes Experience Cloud. 

Ansættelsen af Kasper Andersen er et scoop for eCapacity, hvis Adobe-kundeliste allerede tæller kunder som Danske Bank, Grundfos og TV2, Pandora, Codan og Telenor.

”Vi er super glade for at få Kasper om bord. Kasper tænker innovativt og kreativt – og han har en dyb erfaring, når det handler om, hvordan man bedst udnytter potentialet i Adobes marketing infrastruktur. Det er et område, der er en stærk efterspørgsel i markedet efter, kan vi mærke. Kasper kender også alt til arbejdsformen og kompleksiteten i at arbejde med store virksomheder – en kompleksitet der også kendetegner de fleste af vores kunder,” siger Andreas Petersson, partner og director for Analytics and Insights i eCapacity.

Han fortsætter:

“Alt i alt er Kasper et unikt fit og jeg ønsker ham hjerteligt velkommen til arbejdet med at hjælpe vores kunder med at eksekvere deres digitale kommercielle roadmaps, vækste og indfrie deres forretningsmæssige mål.”