Nyt velkendt ansigt i lokalt reklamebureau

Mette Meyer nyt ansigt på bureauet Pink Nose, som samtidig flytter ind til byen.

Det lokale reklamebureau Pink Nose | Motion & Graphics i Grenaa tilknytter Mette Meyer, der kommer fra en stilling som projektleder og partner i et andet af byens bureauer.

“Jeg er rigtig glad for at have fået knyttet Mette Meyer til firmaet. Hun er en utrolig kompetent medarbejder med et virkelig imponerende overblik og et utroligt lokalkendskab. Og så skal det naturligvis heller ikke underkendes, at hun med sine 19 års erfaring i branchen, er uvurderlig på rigtig mange niveauer” siger Christian Gleerup, der er indehaver af Pink Nose.

Men det er ikke det eneste nye, der sker på bureauet i disse dage. Bureauet flytter nemlig ind til byen og får til huse i den gamle stationsbygning. Årsagen er, at man gerne vil tættere på der, hvor der er puls.

“Vi har en bred vifte af kunder fordelt i hele landet, men vi føler at tiden er inde til, i større grad end nu, også at tilbyde vores kompetencer lokalt. Vi mener selv, at vi har meget at tilbyde de lokale erhvervsdrivende når det gælder kommunikation og markedsføring, ikke mindst fordi vi altid har begge ben på jorden, også når der skal tænkes højtflyvende tanker. Det skal altid være den gode idé og kundens reelle behov, der skal være i fokus. Ikke hvor mange penge vi kan suge ud af markedsføringsbudgettet,” siger Christian Gleerup.

RECEPTION 

Pink Nose afholder reception torsdag den 16. december fra kl. 14.00-18.00, hvor man vil vise de nye lokaler frem og ikke mindst byde Mette Meyer velkommen. Derfor håber de også at rigtig mange vil møde op og bidrage til en hyggelig eftermiddag.