Operate ansætter chefrådgiver

I de sidste tre år har Mette Falkenberg Rasmussen været ansat i Forsikring & Pension.

Mette Falkenberg Rasmussen starter i Operate som chefrådgiver. Det er en erfaren rådgiver med stor indsigt i politisk og strategisk kommunikation, der efter fire år vender tilbage til branchen.

Direktør Anders Dybdal uddyber:”Jeg har kendt Mette de sidste knap 20 år, og jeg føler mig overbevist om, at hun bliver en stor gevinst for huset både fagligt og socialt – særligt som brobygger mellem sektorstrateger og specialister”.

Fra 2007-2014 var hun ansat på Primetime som seniorrådgiver og kampagnechef, hvor hun især havde kunder inden for beskæftigelse, sundhed, jura og finans. Hun har bred erfaring med alt fra rådgivning af øverste ledelsesniveau over krisestyring til medietræning og public affairs. Derudover var hun leder af Primetimes kampagneteam, hvor hun stod bag en lang række adfærdskampagner. Hun har desuden stor erfaring med brug af sociale medier som kanal for bl.a. public affairs og har taget en diplomuddannelse i strategisk brug af sociale medier.

I de sidste tre år har hun været ansat i Forsikring & Pension og før det i HK/Danmark. Hendes erfaring med fagbevægelsen og beskæftigelsespolitik trækker tråde tilbage fra 2002 først som politisk konsulent med ansvar for arbejdsmarkedspolitik og derefter job i hhv. KAD og LO samt BA- og specialeskrivning om det danske arbejdsmarked.

Som flere andre i Operate har Mette siden sine unge år været politisk aktiv og ansat i flere politiske stillinger bl.a. i Europa-Parlamentet og i et ungdomsparti. Hun har derfor også gennem årene rådgivet og støttet flere EP-, folketings- og byrådskandidater i deres valgkampe og arbejde, ligesom hun også har været med til at udvikle og gennemføre landsdækkende valgkampe.

Mette Falkenberg Rasmussen er uddannet Cand.scient.pol fra Statskundskab på Københavns Universitet.