Operate ansætter senior adfærdsrådgiver

Jakob Rachmanski har det seneste år arbejdet som seniorrådgiver hos Halo.agency.

Jakob Rachmanski er ansat som senior adfærdsrådgiver i Operate.

Han er specialiseret i adfærdsforandring og arbejder med, hvordan man bruger adfærdsindsigterne til at forstå og flytte adfærd. Hans primære opgave vil være at lave stærke adfærdsløsninger på tværs af Operate.

Jakob Rachmanski har det seneste år arbejdet hos Halo.agency med både offentlige og private kunder. Han har været den førende faglige figur i bureauets satsning på adfærdsindsigt og adfærdsdesign og haft ansvar for markedsføring og kundedialog med en række virksomheder og offentlige organisationer indenfor adfærdsområdet.

Før han kom til Halo var Jakob Rachmanski fem år i bureauer, der arbejder med relationsmarkedsføring og interne forandringsprocesser ud fra et adfærdsperspektiv. Han er også foredragsholder og skribent og forfatter til bogen ”Adfærdspsykologi imarkedsføringen” fra 2016.

”Jakob er stærk til den taktiske eksekvering især på de digitale kanaler. Han har stor erfaring i at omsætte de generelle adfærdsindsigter i konkrete kommunikative greb og designmæssige valg, og de kompetencer glæder vi os til at få i spil i Operate,” fortæller direktør i Operate, Torben Clausen, om ansættelsen af Jakob Rachmanski.

Jakob Rachmanski er uddannet Cand.mag i Filosofi fra Københavns Universitet.