Pandora har ansat International PR Manager

I alt er tre kvinder blevet ansat eller udnævnt til at tage sig af Pandoras kommunikation

Tina Pajonzeck Svendsen (38 år) er ansat som International PR Manager.

Tina er ansvarlig for virksomhedens globale PR og skal sikre et gennemgående strategisk perspektiv i brand- og produkt-PR, ligesom hun skal etablere en fælles platform til videndeling og best practice.

Tina har PR- og kommunikationserfaring fra bureauer og fra virksomheder som IC Companys, SAND og Noa Noa.

 Nathalie Rhode-Erb

Derudover er Nathalie Rhode-Erb (33 år) ansat som Communications Coordinator.

Nathalies ansvarsområder omfatter medierelationer, pressearbejde og udvikling af interne og eksterne kommunikationsredskaber for koncernkommunikation.

Nathalie har en erhvervssproglig baggrund som cand.ling.merc fra Handelshøjskolen i Århus, og hun kommer fra en stilling som Marketing Manager og projektleder hos kommunikationsbureauet Eye for Image.

 Maria Smith

Udnævnelsen gælder for Maria Smith (34 år), der er udnævnt til Communications Specialist.

Marias primære ansvarsområder er vedligeholdelse og udvikling af PANDORAs koncernwebsite, intranet og extranet.

Maria har læst informationsvidenskab og har tidligere arbejdet som marketingkoordinator i L’Oréal og på Berlingske Nyhedsmagasin.

Hun har været ansat i PANDORA siden 2009 og kommer senest fra en stilling som Online Marketing Coordinator.


OM PANDORA

PANDORA designer, fremstiller og markedsfører håndforarbejdede og moderne smykker fremstillet af ædle materialer og til tilgængelige priser. PANDORAs smykker sælges i mere end 50 lande fordelt på seks kontinenter gennem ca. 10.000 forhandlere, herunder over 320 PANDORA-brandede konceptbutikker.

PANDORA blev stiftet i 1982 og har hovedkontor i København. PANDORA beskæftiger på verdensplan over 4.800 medarbejdere, hvoraf mere end 3.500 arbejder i Gemopolis i Thailand, hvor virksomheden fremstiller sine smykker. PANDORA er børsnoteret på NASDAQ OMX København. PANDORA havde i 2009 en samlet omsætning på DKK 3,5 mia. (ca. EUR 465 mio.).