Partner i Radius Kommunikation fylder 40

Henrik Fallesen fylder 40 år 2. pinsedag. Fokus på politik, kommunikation og internationale forhold løber som en rød tråd gennem Henrik Fallesens karriere.

Henrik Fallesen har lagt vejen forbi Statskundskab i København, Berkeley i USA, Leuven i Belgien og INSEAD i Singapore og Frankrig.

Og da han i 1998 kom til Dansk Industri i afdelingen for personalejura og overenskomster fyldte medlemskommunikation og internationalt orienterede opgaver som udstationeringsrådgivning, EU-sager og CSR det meste.

I 2001 blev han funktionschef i afdelingen, og i 2003 gik turen til EU’s centrum som leder af DI’s Bruxelles-kontor.

Her var han, med den daværende Europa-politiske chef Lykke Friis’ ord, en af DI’s “lobbyspydspidser”, som varetog danske virksomheders interesser på områder som energi- og klimapolitik, det indre marked og handelspolitik.

I 2007 gik rejsen tilbage til ophavet – privat til fødebyen Holbæk – og professionelt som partner i Radius Kommunikation i København.

Her rådgiver han danske og internationale virksomheder og interesseorganisationer og går forrest på områder som krisestyring, public affairs, større kampagner og kunderettet kommunikation. Og så er han Radius’ ansvarlige på EU- og CSR-relaterede opgaver.

Sammen med den øvrige ledelse har han stået i spidsen på en omstrukturering af Radius Kommunikation oven på krisen, og det kulminerede i virksomhedens hidtil bedste resultat i 2010.