PL & Partners får to nye digitale profiler

Christina Brøndsted Poulsen og Anders Hahn Madsen er de nye paid social specialist hos PL & Partners.

Christina Brøndsted Poulsen og Anders Hahn Madsen tiltræder stillingen som paid social specialist hos PL & Partners. 

Christina Brøndsted Poulsen kommer fra en stilling som campaign manager hos SpotON Marketing, hvor hun havde ansvar for flere kunders digitale marketing. Hun kommer med erfaring fra bla. Politikkens Hus i stillingen Content Marketing Manager og som selvstændig konsulent inden for tekstforfatning og social media, hvor hun rådgav kunder som bl.a. DR og Bodylab. 

Anders ahn Madsen kommer fra en stilling som Marketing Manager hos Officeguru.dk og har derudover været med til at opstarte Saxis, hvor han varetog opgaverne som chief marketing officer. Derudover har han erfaring fra Amino i stillingen business developer og som selvstændig marketingkonsulent.

De vil varetage udarbejdelse og eksekvering af roadmaps og strategier for kunder. Derudover vil deres ansvarsområder inkludere at analysere brugeradfærd og optimere annonceringsmulighederne løbende med den givne kundes overordnede målsætning for øje. 

Om ansættelserne udtaler chief operating officer, Nicklas Meyer:

“Med ansættelserne af Christina og Anders har vi hentet to profiler, der kommer med en masse viden om og erfaring med digital marketing. Dette betyder, at vi kan køre et mere dybdegående og nuanceret onboarding-forløb fra start. Vi glæder os til at integrere Christina og Anders i PL & Partners’ DNA og til, at de udfolder deres evner i samarbejde med vores kunder.”

Christina Brøndsted Poulsen er uddannet cand.merc.(kom) fra Copenhagen Business School.

Anders Hahn Madsen uddannet i Marketing Management fra Copenhagen Business Academy.