PL & Partners får to nye senior paid social specalists

Viktor Van den Eede og Frederik Kjelstrup Larsen er de nye profiler som Senior Paid Social Specialist hos PL & Partners.

Viktor Van den Eede og Frederik Kjelstrup Larsen er nye senior paid social specialists hos PL & Partners, hvor de vil have ansvar for optimering af kunders annonceringsmuligheder. 

Frederik Kjelstrup Larsen og Viktor Van den Eede får samtidig et større ansvar for læring, sparring og vidensdeling internt i bureauet. Dette inkluderer blandt andet PL & Partners’ onboarding-forløb og mentor-ordning som sikrer, at alle medarbejdere har gode forudsætninger for at rådgive kunder i betalt annoncering på platformen samt bliver en integreret del af PL & Partners.

Chief product officer Nikolai Skouv Pedersenudtaler følgende om nyansættelserne: “Både Frederik og Viktor har i al deres tid hos PL & Partners bevist, at de besidder den helt rette sammensætning af faglige kompetencer og personlige egenskaber, der gør dem unikke for ethvert samarbejde. Vi er heldige at have dem hos os, og vi glæder os til, at de gør deres indtog som senior paid social specialists i bureauet.”

Frederik Kjelstrup Larsen har en HD 2. del i regnskab og økonomistyring fra Copenhagen Business School, og han har erfaring fra bl.a. Ernst & Young.

Viktor Van den Eede er udannet cand.merc. i økonomisk markedsføring også fra Copenhagen Business School og har erfaring med salg og marketing fra bl.a. Coop Danmark.