Potter bliver online marketingchef

Ikke et troldmands-eventyr, men et midtjysk job-boom: Co3 web agency i Ikast hyrer Ib Potter som online marketingchef. Seks ekstra ansættelser ventes at følge.

Web-projektmageren Ib Potter fra TV Midt/Vest kommer til Co3 som den første af en række nyansættelser.

“Ambitionen er at være det mest kompetente webbureau i vores del af Jylland. Det kræver, at vi har de bedste folk på holdet,” siger Christian Poulsen, direktør for Co3 web agency i Ikast.

Bureauet har netop ansat den 42-årige konsulent og projektmager Ib Potter, der kommer fra TV Midt/Vests kursusafdeling NovaMedia. En arbejdsplads, Potter har spillet en afgørende rolle i opbygningen af.

“Ib Potter skal være med til at skabe en ny afdeling for online markedsføring. Stadig flere efterspørger at få deres virksomhed og dens produkter markedsført på nettet. Der er mange værktøjer og muligheder at holde styr på. Derfor styrker vi os med et kendt ansigt og en tung profil, der længe har bevist sit værd overfor en lang række kunder i det midt- og vestjyske og markeret sig som en efterspurgt foredragsholder og rådgiver, forklarer Christian Poulsen.

Ib Potter skal som Online Marketing Chef være Co3’s omdrejningspunkt og drivkraften, når det handler om online markedsføring med de mange muligheder, internettet byder på af platforme, medietyper og kommunikationsformer. Potter er ekspert, når det handler om opbygningen og brugen af nye sociale medier som Facebook, Twitter og YouTube.

“Det er et farvel til 13 fantastiske år i et lunt og meget kreativt miljø på TV Midt/Vest og NovaMedia. Og et goddag til 20 professionelle webfolk, udviklere og kommunikationsfolk, som jeg ser frem til at sparre og udvikle mig med”, siger Ib Potter.

Christian Poulsen regner med, at bureauet skal knytte op mod seks nye kolleger til inden sommerferien.