Pris til Ramsgaard Design Studio

Ramsgaard Design Studio vinder pris for det mest kreative, innovative og unikke projekt i 2011.

Reklamebureauet Ramsgaard Design Studio løb med den største af de tre Holgerpriser, som netop er uddelt på Kulturværftet i Helsingør.

Prisen ‘Mest forbilledlige Holger’ er tildelt en Helsingør-virksomhed for det mest kreative, innovative og unikke projekt i 2011 og det, der udløste prisen er ‘Atlas over borgernes liv’ lavet for Skanderborg Kommune.

“Vi er på bureauet rigtig glad for prisen, og alle involveret fortjener det store skulderklap det er at vinde sådan en pris. Vi håber, at vi også i fremtiden kan være med i spidsen af konkurrencen, og at vi fremover vil kunne gøres os gældende, når det gælder nytænkning,” siger indehaver af Ramsgaard Design Studio Christian Ramsgaard.

Bag uddelingen af Holger-priserne står Holgerne, der er et netværk for Helsingørs kreative kompetencer.

Dommerkomite bestod blandt andet af Klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegard, vært og gadget-ekstert fra “So ein ding” Nikolaj Sonne og Senior Vice President for Global Research & Development hos Coloplast John Raabo Nielsen.

I alt 28 projekter var nominerede i konkurrencen.

I ‘Atlas over borgernes liv’ kan professionelle omsorgspersoner hente hjælp til at systematisere og efterfølgende reflektere over alle aspekter af mulige indsatser i forhold til en borger med en demenssygdom. Altså en systematisk kortlægningsmodel til arbejdet omkring demens.


De to øvrige modtagere af en Holger pris var Utzon Associates og Systemsupporten.