Prisvinder er ny instruktør & motion designer hos Stupid Studio

Den prisvindende instruktør og motion designer Jakob Printzlau blev 1. januar 2012 en fast del af teamet hos Stupid Studio.

Siden Jakob Printzlau blev uddannet som multimediedesigner i 2002, har han opbygget et cv med titler som art director, designer, illustrator og mange flere.

Desuden har han instrueret adskillige musikvideoer og arbejdet sammen med navne som Kashmir, The Storm, Turboweekend, Volbeat og mange flere.

På bureau-siden har han blandt andet arbejdet hos In2media, McCann Group, Relax we are the good guys.

De seneste år har han været freelancer, og nu er så det blevet tid til at vende tilbage til Fyn og komme med på Stupids hold, hvor han vil komme til at styrke Stupid Studio endnu mere inden for film, animation og instruktion.

Desuden har han en forkærlighed for musik – og han har selv turneret i både Europa og USA med eget band, hvilket vil komme mange af Stupids kulturkunder til gode.

“Jakob er et oplagt kort for os. Han kan virkelig bidrage på rigtig mange områder og over for mange af vores kulturkunder. Desuden er mange af vores kampagner hybrider mellem online og tv, og her har video og animation en større berettigelse end nogensinde”, siger Daniel Gjøde, partner i Stupid Studio.

Stupid Studio er et digitalt design bureau, der designer, tænker og udvikler identiteter, websites, apps, film og kampagner.