Prospect styrket med tre kommunikationsrådgivere

Prospect Kommunikation og Rådgivning har netop ansat tre nye kommunikationsrådgivere med hver deres specifikke kompetenceområde.

Først er der seniorrådgiver Lise Kirkegaard (36). Hun er specialist i strategisk kommunikation, medierådgivning og corporate communication.

Lise kommer fra en tilsvarende stilling i Trinskjær & Co og har også været koncernkommunikationschef i Lauritz Knudsen og Schneider Electric Danmark, hvor hun var en del af selskabernes ledelse.

Og så har hun været kommunikationsrådgiver i Dong Energy og Den Konservative Pressetjeneste samt journalist på Berlingske Tidende og B.T.

Lise er både uddannet som journalist og proceskonsulent og har en HD i organisation og ledelse.

 

Winnie Harboe Holst

Så har vi seniorrådgiver Winnie Harboe Holst (42), som har public affairs som ansvarsområde. Forud har hun som direktør i Political Advice ApS og partner i Public Affairs Group A/S beskæftiget sig med rådgivning inden for public affairs.

Hun har desuden arbejdet med interessevaretagelse som chefkonsulent i erhvervsorganisationen Landbrugsraadet og været ansat i Skatteministeriets Ledelsessekretariat samt i Finanskontoret i Skat.

Winnie er uddannet cand.scient. pol. fra Aarhus Universitet.

 

Christian Sørensen

Sidst men ikke mindst, er der kommunikationsrådgiver Christian Sørensen (30), som får den finansielle kommunikation som ansvarsområde, herunder investor relations og rådgivning i forbindelse med opkøb og børsnoteringer.

Christian kommer fra en stilling som projektleder i Catella Corporate Finance, hvor han primært har arbejdet med ejendomsrelateret M&A-rådgivning og refinansieringsopgaver.

Han er uddannet cand.merc. i finansiering (FIR) fra Handelshøjskolen i København.

Ud over disse tre nye, består Prospects rådgivere af adm. direktør og ejer Peter Gustafson, director Tim Eriksen og seniorrådgiver Troels Brøndsted.

“Med den nye opstilling har Prospect samlet et eksperthold, der vil være i stand til at give virksomhedens topledelse de bedste muligheder for at tilrettelægge en professionel kommunikation, der understøtter virksomhedens forretningsudvikling og strategi,” siger Peter Gustafson, der glæder sig til sparringen med nuværende og nye kunder.

PROSPECTs position inden for PR og rådgivning er siden 1996 blevet opbygget ved at hjælpe primært topledelser i danske og udenlandske virksomheder og kapitalfonde.