Reklamebureauet Pravda i Århus udvider med tre medarbejdere

Pravda ansætter tre forskellige personer, men titler er der flere af.

30-årige Esben Hardenberg er 1. januar tiltrådt stillingen som ny eventmanager, medieplanlægger og projektleder hos Pravda.

Mange titler til én mand, og Esben får da også mange alsidige opgaver at jonglere med.

Den primære opgave bliver dog at stå i spidsen for en del af Pravdas event management – en opgave, som han har god erfaring med fra sit tidligere arbejde hos Innovation Lab, hvor han blandt andet arrangerede udstillinger.

 

Michael Lyder

Cand. soc. Michael Lyder Andersen, 30 år, bliver ny projektleder.

Michaels kompetencer ligger særligt inden for strategi, projektledelse og salg.

Han har en kandidatgrad i Erhvervsøkonomi og Organisationspsykologi fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet som HR-konsulent hos CSC Scandihealth og som salgs- og rekrutteringsleder hos Berlingske Media.

 

Rasmus Holm Sørensen

Afslutteren er Rasmus Holm Sørensen, 29 år, der er tiltrådt stillingen som DTP’er, men også er AD’er. Hos Pravda skal han virke som grafisk designer med den opgave at sikre, at de materialer, som Pravda sender afsted til trykkerierne er helt perfekte. Altså et særligt fokus på afslutningen af opgaver.

Rasmus tager en bred erfaring fra branchen med sig ind på kontoret på Fredens Torv. Han kommer fra en stilling som AD’er hos reklamebureauet Emaze og har desuden arbejdet hos Scanprint som DTP’er og hos EJ Graphic.