Ritzaus salgschef bliver adm.dir. og chefredaktør i Newspaq

Salgschefen i Ritzau udvider sit område og bliver samtidig adm.dir. og chefredaktør i Newspaq, mens den hidtidige adm.dir. og chefredaktør i Newspaq skal sælge Ritzaus produkter.

Sten Blindkilde, 39, skal samtidig med sin stilling som salgschef for Ritzau udfylde rollen som chefredaktør og administrerende direktør for Nyhedsbureauet Newspaq.

Newspaqs tidligere direktør og chefredaktør, Kristoffer Gravgaard, indtager i stedet posten som udviklingschef i Ritzaus Bureau, hvor hans opgave bliver at øge salget af journalistiske produkter og services samtidig med, at han skal udvikle Ritzau redaktionelt.

Formålet med de to jobændringer er at knytte de to selskabers styrker tættere sammen.

“Kristoffer Gravgaard har oparbejdet en stærk kompetence i at udvikle og drive et nyhedsbureau, både fra tidligere opgaver i Ritzau og som direktør i Newspaq. Derfor er jeg overbevist om, at hans erfaring og udviklingsevne kan gavne Ritzaus videre udvikling, siger Lars Vesterløkke, der er bestyrelsesformand for Nyhedsbureauet Newspaq og adm. direktør og chefredaktør i Ritzaus Bureau.

Det er planen, at Nyhedsbureauet Newspaq fortsætter som selvstændig virksomhed, men i højere grad med fokus på specialtjenester som f.eks. radio, arbejdsliv og privatøkonomi.