Salgs- og marketingdirektør ny topchef i Call me

Call me udnævner salgs- og marketingdirektør Hanne Lindblad til ny adm.dir. Samtidig udnævnes Anthony Lim til ny salgs- og marketingdirektør.

Den nye adm.dir. beskrives som en leder, der er meget orienteret mod mennesker og bruger sit netværk aktivt og professionelt. Dertil kommer, at hun har et holistisk syn på medarbejderne, som bestemt ikke behøver at være gået den snorlige vej gennem livet og karrieren for at få en chance hos hende.

Denne tilgang til lederjobbet samt demonstrerede gode resultater fra tidligere job har derfor heller ikke efterladt Call mes bestyrelse i tvivl, om, at Hanne Lindblad er den bedst egnede kandidat til jobbet, som også ifølge hende selv er det job, hun er gået efter at skulle overtage en dag.

Hanne Lindblad, 45, startede i telebranchen i 2002 med et job hos det hedengangne teleselskab, Orange, efter at hun havde færdiggjort sin cand.negot.-eksamen fra Odense Universitet.

Da Orange blev solgt, fortsatte hun til det svenskejede Telia, hvor hun blev markedschef og ansvarlig for forretningsudvikling og salg, indtil hun kom til Call me som salgs og marketingdirektør.

Den nyudnævnte salgs- og marketingdirektør, Anthony Lim, 28 har en bred erfaring inden for marketing, der som udgangspunkt er grundlagt i en merkonomuddannelse i marketing og efterfølgende suppleret med en HD i afsætning fra CBS samt en Maser Class hos IAA.

I perioden 2004-2007 arbejdede han i Telia som media- and market-researcher, hvorefter han i en kort periode havde en stilling som brand manager i Saxo Bank. I sommeren 2008 vendte han tilbage til Telia – denne gang som marketing og loyalty manager i Call me.